Honnan tudok zenét letölteni?
Figyelt kérdés
mer ahonnan szoktam, az elbaszódott, más meg bonyolultnak tűnik...2010. nov. 5. 15:47
1/10 anonim válasza:
piratbay.org
4shared: google-ba beírod: előadó,szám címe,mp3,4shared. Ha fent van, kiírja.
Beemp3
filestube
5/10 anonim válasza:
a beemp3 már rég nem jó a letolteskereso.hu elavult én a youtube downloadert tudom javasolni. a felsoroltak közül mindegyiket használtam de nem túl jó egyik sem. a youtuben viszont minden zene megvan
6/10 anonim válasza:
bocsi azt nem írtam h ez egy progi de remélem ezt tudod magadtól is és nem kell mindani ;):)
8/10 A kérdező kommentje:
azért nem jó a beeemp3, mert ha beírsz egy zenét, akk teljesen mást ad ki, ojan ismeretlen szart, nem ojat, amijet keresel, meg nekem túl bonyolult kódokat írogatni, meg minden.
a többieknek meg köszi a válaszokat !!
2010. nov. 7. 14:47
10/10 A kérdező kommentje:
az mindig lefagy:D
2011. jún. 17. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!