Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Quimby vélemények 2024-ben?

Quimby vélemények 2024-ben?

Figyelt kérdés

Lehet szüleim hatására, de nagyon sok jó számuk van, annak ellenére, hogy semmilyen magyar zenét nem hallgatok szinte, maikat meg ráadásul. Mi a közvélemény?:)

persze, azon kívül hogy Tibi narkós és egyebek, de szerintem senkinek sincs joga ítélkezni ilyenekben.

tegnap 02:27
 1/1 anonim ***** válasza:

alapvetően szeretem a zenéjüket. sokat hallgatom.

de a tibi covid időszakos visszaesése és rehabja óta élőben már nem olyan jók. régen a koncertjeik kívétel nélkül hatalmas élmények voltak, mindig jól játszottak. az utóbbi időszakból mind saját tapasztalaból mind felvételekről tudom mondani, hogy már nem hozzák ugyanazt a színvonalat (amihez viszont extrém jegyárak társulnak) sokkal kevesebbet játsszák a népszerű számaikat, rendszeresen kihagyva belőlük egész versszakokat, vagy elrontva, felgyorsítva őket. a full halál számaikon tötymörögnek egy csomót. a hangzás is fura. és nincs már meg az az energia sem a színpadon ami régen volt, nem látszik rajtuk hogy élveznék a zenét vagy szeretnék csinálni. de hát meg kell élni vmiből

nekem inkább marad az otthoni zenehallgatás

tegnap 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!