Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Bruno Mars...

Mi a véleményetek Bruno Mars és Rosé közös zenéjéről, az ATP-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem szörnyű lett. Bruno Mars, aki egy nagyon tehetséges énekes, és minden zenéje jó, hogy működhet közre egy olyan énekesnővel, mint Rosé? Rosé szerintem nem annyira jó énekesnő. A Blackpinkben még elmegy, de soloban egyáltalán nem remekelt eddig. De ez a dal kiverte nálam a biztosítékot. Bruno az egyik kedvenc énekesem, de most hatalmasat csalódtam benne, mert ö ettől többre is képes. Sokkal többre. Nagyon rosszul tette, hogy lealacsonyodott Rosé szintjére, aki szinte sehol nincsen hozzá képest. Rosé megteheti, hogy ne legyen nagy szám, mert csak pár millióan ismerik. De a Blackpink végett! Ha nem lenne a Blackpink, akkor nem is tudnánk Rosé létezéséről! Bruno viszont már nem teheti azt még, hogy ennyire lealacsonyodjon, mert őt milliárdok ismerik azért.

Ezzel a véleménnyel nem szeretnék veszekedést kezdeményezni. Ez csak az én véleményem.

Jöhetnek bárkitől bármilyen válasz, csak ha lehet, akkor ne legyen olyan, amelyben egymást szidjuk egymás véleménye miatt.

Előre is köszönöm! :)

nov. 8. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszett. 😭
nov. 8. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

BM ki is maradhatott volna (énekileg), csak lehúzta a dalt.

Egyébként ki emlékszik egyáltalán BM-ra?

nov. 9. 00:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Sokan. Azért valljuk be, hogy a mai napig szuper dalokat csinál. Csak az APT szörnyű lett. De nem Bruno miatt, hanem Rosé miatt. Elkényeskedi az egészet. Bár a Blackpink is egy jó banda lenne, hogyha Rosé nem lenne benne. Rosé csak elkényeskedi az összes dalt.
nov. 9. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!