Aqua Barbie girl/Barbie world című albumát honnan tudom megszerezni?
Figyelt kérdés
(nem tudom pontosan a címét) Amin a barbis számok vannak. Egy rokon kislány imádja ezeket a zenéket, szeretnénk meglepni vele. valaki át tudná nekem küldeni?Köszönöm szépen!!!!!2009. jan. 8. 09:10
1/3 anonim válasza:
Az album neve Aquarium.
Torrentről tudod megszerezni. Ha szoktál torrentezni, akkor ugord át:
-
Kell hozzá mondjuk egy bitcomet nevű progi [link]
Miután letöltötted, feltelepítetted, rákattintassz erre a linkre ***** letöltöd a bitcomettel, (bitcomettel: megnyitás, megkeresed a .torrent fájlt, megnyitod) ezután ha minden jól megy és vannak feltöltők akkor szépen lejön az album.
-
Ha ez az oldal nem működne megfelelően, akkor írd be google-be, hogy: Aqua Aquarium torrent, akkor bead még lehetsége torrent oldalakat, ahol fent lehet az album.
Sok sikert!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! remélem sikerül! :)))
még annyi: ez az egész művelet ingyenes vagy fizetős?
nem vok egy nagy töltögetős)
köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 10. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!