Tudja- e valaki ki /vagy mi/ játsza ezt a zenét ?
1-esnek lesz igaza.
A discogs legalább is nem tud róla: [link]
Amúgy, ha hasonlót akarsz, akkor a Dark Funeral ugrott be például, csak az normális :D:D
Esetleg még Dimmu, Old Man's Child, vagy a sokak szerint gáz Cradle of Filth.
A "formálódó" énekhang, a kissé gépies női ének, meg a zenei alap hangzása alapján én is Suno-nak monanám.
És igen, a Suno bárki számára elérhető.
Az 5-ös válaszolóval egy kicsit vitatkoznék. A hús-vér zenészek kreativitását nem kell félteni (már akinek van). A rajongók nem fogják tömegével otthagyni, teszemazt a Metallica koncertjeit a Gipszjakab123 csatorna gépies AI-metáljáért.
Akinek meg a szövegíráshoz van tehetsége, zenélni viszont nem tud, esetleg csak szórakozásból dobálna össze valami hülyeséget, annak egy jó lehetőség ez a kísérletezgetésre.
Emberek vagyunk. Ugyan a "a munka emelt ki az állati sorból", de azért szórakozni sem árt néha. Már lassan egy éve tart ez a mesterséges muzsika-láz, de idáig csak azt láttam, hogy talpas-gyalogos civilek kísérletezgetnek, meg szórakoznak ezekkel a programokkal. Milliókat össze-haknizó mesterséges intelligenciára felépített fantomzenekarokról még nem hallottam. Ahhoz képest, hogy milyen könnyű "csak bemásolni a szöveget, meg promptolni valami stílust", valahogy mégis megrekdt az egész szórakozgatás szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!