Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudja- e valaki ki /vagy mi/...

Tudja- e valaki ki /vagy mi/ játsza ezt a zenét ?

Figyelt kérdés
"Filiae Matris Pallidae" - Live in Inferno (w/ Synced Lyrics) ezen a néven van fent a You Tube -on,de nem találok előadót.Lehet maga az ördög és csapata játsza ???

nov. 1. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem valami sunoAI kreált zene? A készíttetőé minden jog. Valszeg aki feltöltötte...
nov. 1. 01:11
 2/7 anonim ***** válasza:

1-esnek lesz igaza.

A discogs legalább is nem tud róla: [link]

nov. 1. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Amúgy, ha hasonlót akarsz, akkor a Dark Funeral ugrott be például, csak az normális :D:D

Esetleg még Dimmu, Old Man's Child, vagy a sokak szerint gáz Cradle of Filth.

nov. 2. 00:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem miez a sunoAI,bár még nem merültem bele.Jól értelmezem akkor bárki zenét rakhat össze és teheti fel mondjuk akárhova ? Azért kérdeztelek titeket,mert ez nekem nagyon megtetszett /hasonló körökben mozgok/,és érdekelt mi az együtes-zenekar neve.De ezekszerint az nincs.
nov. 2. 00:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt nem a bárki, hanem az algoritmus rakja össze, de a kérdésre a válasz igen. Sajnos, mert ezzel megint csak bomlasztjuk a kreativitásunkat..
nov. 2. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:

A "formálódó" énekhang, a kissé gépies női ének, meg a zenei alap hangzása alapján én is Suno-nak monanám.

És igen, a Suno bárki számára elérhető.

Az 5-ös válaszolóval egy kicsit vitatkoznék. A hús-vér zenészek kreativitását nem kell félteni (már akinek van). A rajongók nem fogják tömegével otthagyni, teszemazt a Metallica koncertjeit a Gipszjakab123 csatorna gépies AI-metáljáért.

Akinek meg a szövegíráshoz van tehetsége, zenélni viszont nem tud, esetleg csak szórakozásból dobálna össze valami hülyeséget, annak egy jó lehetőség ez a kísérletezgetésre.

Emberek vagyunk. Ugyan a "a munka emelt ki az állati sorból", de azért szórakozni sem árt néha. Már lassan egy éve tart ez a mesterséges muzsika-láz, de idáig csak azt láttam, hogy talpas-gyalogos civilek kísérletezgetnek, meg szórakoznak ezekkel a programokkal. Milliókat össze-haknizó mesterséges intelligenciára felépített fantomzenekarokról még nem hallottam. Ahhoz képest, hogy milyen könnyű "csak bemásolni a szöveget, meg promptolni valami stílust", valahogy mégis megrekdt az egész szórakozgatás szintjén.

nov. 2. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os egyetértek veled.Új zenekarok mindig is lesznek amik élő emberekből állnak.Bizonyíték kell,akkor csak el kell menni egy helyi rock klubba. Amúgy,ha választani kellene egy nappaliban tátogós zenét "éneklő" ország kedvence,vagy egy ilyen mesterséges zene közt,akkor biza nálam a mesterséges zene győzne.
nov. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!