Dalszöveg-részlet alapján keresnék egy szép dalt?
Nagyon szeretnék megtalálni egy dalt, érdekelne a címe és előadója. Mivel egyszer hallottam és nem volt a közelemben telefon hogy felismertessem, ezért nincs meg.
Nagyon lassú, szomorkás dal volt, egy mély hangú férfi énekelte.
A részlet, amire emlékszem:
"Nézz fel az égre és ha látsz egy csillagot és az egyik nagyon ragyog gondold azt hogy az én vagyok"
Talán volt még benne hasonló hogy "nézek, téged látlak".
Amiket kereső segítségével találtam és hasonlóság alapján feldobta, egyik sem az volt, sajnos.
Szia!
Ha emlékszel a dallamára, akkor próbáld meg feldúdolni a Google zenefelismerőjének. Viszonylag szépen dolgozik.
Töltsd le a Google alkalmazást (ezt azért írom, mert hátha IPhoneod van), és ott a hangalapú keresésnél lesz a zenefelismerés.
Edda művek -Nézz rám
A chatgpt szerint valószínűleg ez lesz az 🤔
Köszönöm a válaszokat.
Dallamát nem tudom visszaidézni, énekhangom egyébként is rossz, sajnos.
2. hozzászóló: Nem az az a dal amit keresek, én Gemini-t kérdeztem erről meg Google és zeneszoveg.hu oldalon kerestem.
Mélyhangú férfi énekelte, egyedül.
Az én hangom is valami egércincogásra hasonlít, de ha azzal felismerte nekem múltkor azt, hogy " fá tö riszisán, áu szpendé, töröttőrő törörö", akkor a tiéddel sem lesz baj.
Amúgy ez volt a dal, amit kerestettem vele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!