Az Avenged Sevenfold miért változott meg ennyire?
Figyelt kérdés
Az első két albumuk mind a mai napig nagy kedvencem, az utána jövő 2-3 se rossz, de a amit tavaly adtak ki, nekem annyira nem jött be, hogy még azóta se halgattam végig. Mi annak az oka, hogy így megváltozott a zenéjük, stílusban meg témában is? Tényleg erre a semmilyen valamire van igény, már ebben a stílusban is?okt. 30. 07:20
1/4 anonim válasza:
Mert ők is változnak, mint emberek és esélyesen szeretnének más dolgokat is kipróbálni.
2/4 anonim válasza:
Sok zenekarral ez a helyzet. A legtöbben romlanak, kifogynak az ötletekből, energiából, lelkesedésből.
3/4 anonim válasza:
Sok zenekarnál elmondható ez a trend. (Pl. Underoath, BMTH)
Ilyen az élet, ők is felnőnek.
4/4 anonim válasza:
Azért nem ilyen triviális, mint ahogy leírták a válaszolók.
The Rev halála vastagon benne van és igencsak azóta össze-vissza haladnak és keresik az útjukat.
Éppen ezért igazából ingadozik a hallgathatatlan és a mestermű között az adott album, a legutóbbit nem bírtam végighallgatni, de pl. a The Stage személy szerint egyik legjobbnak gondolt A7X album.
Kíváló dobos volt, aki rengeteget hozzátett a bandához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!