Hord még valaki vezetékes fülhallgatót?
Jelen.
Egyszer próbáltam bluetooth-ost, ahogy zsebre raktam a telefont, a jel egyből elment borér'.
Meg ugye az aksik kapacitása... Szerencsére olyan melóm van, hogy végig mehet a hangulatjavítás, de egy vezetéknélküli kramanc nem bírná ki végig, és a telefon aksiját is zabálja a bluetooth.
Oké, akkor nem ciki 😃 Nekem sem szimpatikus a vezeték nélküli füles.
Lenne még egy kérdésem, telefonon kívül miről szoktatok zenét hallgatni?
Nekem utoljára mp3 lejátszóm volt 20 éve 😅 Utána talán láttam mp4-et, de azóta nem tudom milyen lehetőségek vannak.
Gyerekként mindent is használtam. Kicsiként volt kazettás "sétálómagnóm", később discman, MP3, MP4, kisebb CD-s magnó. Most meg teló+laptop.
Szerintem ilyen fülhallgatós témában nincs olyan, hogy ciki. Mindenki azt használ, ami neki kényelmes, meg az igényeinek megfelel. Aki fél, hogy mindenhol elakad a tikbéllel, annak bluetooth, akinek meg a drótos verzió válik be, annak meg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!