Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hord még valaki vezetékes...

Hord még valaki vezetékes fülhallgatót?

Figyelt kérdés
okt. 29. 07:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
Nyilván. Nem mindenki szeretne agydaganatot kapni.
okt. 29. 07:48
 2/15 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Csakis olyat. A vezeték nélkülit bogyót állandóan elhagynám, a madzaggal összekötött madzag nélkülihez meg még nem rágott meg eléggé az agyrágó bogár.
okt. 29. 07:56
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Van vezetékes fülhallgatóm, de a vezeték nélkülit használom. Meguntam, hogy a vezetékes állandóan úgy néz ki, mint a szaloncukros dobozba rámolt karácsonyfaégő sor.
okt. 29. 08:04
 4/15 Kedves Vezető ***** válasza:
93%
Igen, Én is, ezt szoktam meg, nem akarom töltögetni, bár néha kényelmetlen, utazás közben pl fura mikor eszembe jut hogy régen meg walkmant/discmant hordtunk.
okt. 29. 09:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vezetékes van, mert a Bluetoothos kiesik a fülemből, meg kiveri belőle a sapka.
okt. 29. 09:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is
okt. 29. 10:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Egyszer próbáltam bluetooth-ost, ahogy zsebre raktam a telefont, a jel egyből elment borér'.

Meg ugye az aksik kapacitása... Szerencsére olyan melóm van, hogy végig mehet a hangulatjavítás, de egy vezetéknélküli kramanc nem bírná ki végig, és a telefon aksiját is zabálja a bluetooth.

okt. 29. 17:28
 8/15 A kérdező kommentje:

Oké, akkor nem ciki 😃 Nekem sem szimpatikus a vezeték nélküli füles.

Lenne még egy kérdésem, telefonon kívül miről szoktatok zenét hallgatni?

Nekem utoljára mp3 lejátszóm volt 20 éve 😅 Utána talán láttam mp4-et, de azóta nem tudom milyen lehetőségek vannak.

okt. 29. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Gyerekként mindent is használtam. Kicsiként volt kazettás "sétálómagnóm", később discman, MP3, MP4, kisebb CD-s magnó. Most meg teló+laptop.

Szerintem ilyen fülhallgatós témában nincs olyan, hogy ciki. Mindenki azt használ, ami neki kényelmes, meg az igényeinek megfelel. Aki fél, hogy mindenhol elakad a tikbéllel, annak bluetooth, akinek meg a drótos verzió válik be, annak meg az.

okt. 29. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Vannak fej- sőt fülhallgatók beépített lejátszóval, esetleg rádióval.
okt. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!