Mit gondoltok Lady Gaga új daláról a Disease-ről?
öööööö igen...?
Nekem sem tetszenek az legújabb zenéi (Chromatica sem tetszett, mint album), de azért ilyet kérdezni durva. Főleg annak tekintetében, hogy az Y generáció mellett az Z generációnál is nagyon népszerű. Konkrétan a legnagyobb zenés felületen (Spotify) a 3. leghallgatottabb előadó havi lebontásban, nők közül az első.
Na nézzük. Mint Gaga rajongó írok. Alapvetően ez a zene a közömbös és a szeretem között van. Nagyon szeretem a számait, de vannak, amiket kevésbé. Ez azért akárhogy nézem, ide tartozik. Vannak ezek a Snippetek, konkrétan mindegyik másik számot jobban várom. Én azt gondolom, hogy nem ez lesz az album húzóereje. Nehezen vettem rá magamat, hogy többször meghallgassam. Főleg, hogy jelenleg leköt Péterfy Bori albuma is, hehe. :D
Erre a Bori Albumra és a NOX új számára vártam. A Gagás sikerült számomra a legkevésbé.
Bocsánat, ha számodra lényegtelen dolgokat is leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!