Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Lady Gaga új...

Mit gondoltok Lady Gaga új daláról a Disease-ről?

Figyelt kérdés
Annyira vártam, de szerintem nagyon gyenge lett sajnos... Nem is értem, hogy lehet az, hogy szinte mindenkinek tetszik, csak pozitív visszajelzések vannak róla. A refrén számomra kifejezetten idegesítő, összehasonlítják már most a Born This Way albumával, ami felér egy kisebb bűnnel, közelében sincs a dal még a leggyengébb számnak sem a Born This Way-ről.
okt. 25. 20:06
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
7 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Lady Gaga? Létezik még?
okt. 25. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:

öööööö igen...?

Nekem sem tetszenek az legújabb zenéi (Chromatica sem tetszett, mint album), de azért ilyet kérdezni durva. Főleg annak tekintetében, hogy az Y generáció mellett az Z generációnál is nagyon népszerű. Konkrétan a legnagyobb zenés felületen (Spotify) a 3. leghallgatottabb előadó havi lebontásban, nők közül az első.

okt. 25. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Chromatica nagyon bejött, bár ez a szám nem tetszik.
okt. 25. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Na nézzük. Mint Gaga rajongó írok. Alapvetően ez a zene a közömbös és a szeretem között van. Nagyon szeretem a számait, de vannak, amiket kevésbé. Ez azért akárhogy nézem, ide tartozik. Vannak ezek a Snippetek, konkrétan mindegyik másik számot jobban várom. Én azt gondolom, hogy nem ez lesz az album húzóereje. Nehezen vettem rá magamat, hogy többször meghallgassam. Főleg, hogy jelenleg leköt Péterfy Bori albuma is, hehe. :D

Erre a Bori Albumra és a NOX új számára vártam. A Gagás sikerült számomra a legkevésbé.

Bocsánat, ha számodra lényegtelen dolgokat is leírtam.

okt. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!