Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Be lehet vinni fényképezőt a...

Be lehet vinni fényképezőt a papp lászló arénába egy koncertre?

Figyelt kérdés
A jegyre rá van írva ugyan, hogy nem lehet képet készíteni, de mégis sok youtube video van fent, amit amatőr géppel készítettek. Hogyan lehetséges ez? Átvizsgálnak vagy be tudom csempészni?
2010. nov. 4. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat max a telefon, azt elvileg nem veszik el, de ha rajtakapnak kitesznek úgyis. csak nem Lady Gaga koncertre készülsz? :)
2010. nov. 4. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:

de igen:))

szóval a kis gagyi fényképezőmet szerinted tuti elveszik? és ha teloval kapnak rajta akkor is kiküldenek?

2010. nov. 4. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, gondolkodtam én is rajta, de átvizsgálni átfognak az tuti, azért elég nagyszabású koncertről beszélünk. Én is megyek :) de szerintem nem kockáztatom meg a fényképezőgépet, marad a telefon...
2010. nov. 4. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:

oké akkor nekem is marad a teló:)

már nagyon várom!!!!!!!!!!

jó szórakozást!!!:)))))

2010. nov. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!