Felismered ezt a zenét pár klip részletből?
Kb 12-15 évvel ezelőtt a nagybátyám hallgatta ezt a zenét, de azóta, mintha kitörölték volna a létezésből, mert sehol sem találkoztam vele és nem is találom, már mindent megpróbáltam.
Magára a zenére, dallamra, nem emlékszem sajnos, de pár részlet megvan a klipjéből. Egy szőke hajú nő van egy bárban és ő az énekes. Egy Shure 55SH series II mikrofonba énekel ( Nem biztos, hogy ez a márka, de teljesen ugyan így nézett ki a mikrofon) és mielőtt énekelni kezdene a ritmus alatt mézet csorgatnak a mikrofonjára és lenyalja róla a mézet. Nagyon bele van közelítve ennél a résznél a klippbe és csak a nő szája, meg a mikrofon látszódik. A zene legvégén a nő elhagyja a bárat egy hátsó ajtón és egy másik nő várja őt kint egy fekete színű bentley-vel. Valamilyen párbeszéd elhangzik (Ha jól emlékszem feliratozva volt ez a párbeszéd) és aztán elhajtanak.
Tudom, elég hülyén hangzik és nagyon kicsi az esélye, hogy bárki is tudná melyik zenéről van szó ennyi információ alapján, de ha mégis, azt megköszönném!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!