Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Felismered ezt a zenét pár...

Felismered ezt a zenét pár klip részletből?

Figyelt kérdés

Kb 12-15 évvel ezelőtt a nagybátyám hallgatta ezt a zenét, de azóta, mintha kitörölték volna a létezésből, mert sehol sem találkoztam vele és nem is találom, már mindent megpróbáltam.

Magára a zenére, dallamra, nem emlékszem sajnos, de pár részlet megvan a klipjéből. Egy szőke hajú nő van egy bárban és ő az énekes. Egy Shure 55SH series II mikrofonba énekel ( Nem biztos, hogy ez a márka, de teljesen ugyan így nézett ki a mikrofon) és mielőtt énekelni kezdene a ritmus alatt mézet csorgatnak a mikrofonjára és lenyalja róla a mézet. Nagyon bele van közelítve ennél a résznél a klippbe és csak a nő szája, meg a mikrofon látszódik. A zene legvégén a nő elhagyja a bárat egy hátsó ajtón és egy másik nő várja őt kint egy fekete színű bentley-vel. Valamilyen párbeszéd elhangzik (Ha jól emlékszem feliratozva volt ez a párbeszéd) és aztán elhajtanak.

Tudom, elég hülyén hangzik és nagyon kicsi az esélye, hogy bárki is tudná melyik zenéről van szó ennyi információ alapján, de ha mégis, azt megköszönném!

okt. 24. 17:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!