Mennyit utaznál egy koncertért?
Ha busszal/autóval kell menni, akkor ∅ kilométert, mert már az első kilométer után hányingerem lesz.
Egyéb esetben belföldön olyan 30 kilométert maximum.
Külföldön: ha véletlenül arra ébrednék, hogy külföldön vagyok, akkor a további utazás hossza attól is függ, hogy pontosan hol is vagyok és milyen a közlekedés ott.
Hova kell utazni azért a bizonyos koncertért?
Ha lenne rá pénzem bárhová, Usa, Kanada,Dél-Amerika, Japán, Afrika.
De mivel csóró vagyok a saját városomban is csak az ingyen koncertekre megyek el.
Szóló koncert eddig Bécs volt legmesszebb (2,5 óra/irány). Fesztiválon volt olyan, hogy két kedvenc együttesem lépett fel egymás után, és az egyik közülük abban az évben nem járt Mo-n, így ezt bevállaltam, de ott volt mellette városnézés is (Brno, 3,5 óra/irány). Ennél messzebb már az útiköltség túl magas lesz a jegyárhoz képest, szóval kb ez a lélektani határ.
Vagyis Bécs, Pozsony bármikor; Brno, Zágráb talán; annál messzebb nem valószínű. A legnagyobb kedvenceim szerencsére szoktak jönni Mo-ra is.
Nagyban függ milyen koncertről van szó, igazából ez a legfontosabb tényező.
Vannak mindenkinek olyan kedvencei, akikért utazna akár több száz KM-t is, különösen fiatalon. De egy idő után elmúlik azért a varázs.
Én is már csak tényleg azokért utazok és várok sokat, akiket valóban nagyon régóta meg akarok nézni, akár gyerekkorom óta.
Nekem 250 km volt, oda-vissza 500 km és egy Slayer koncertről van szó, értük megérte de ennél többet nem utaznék, most meg végkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!