Metál koncerten mennyire szoktatok csajozni?
Kedves Vezető, köszönöm az ismeretlen ítélkezést. A 34 évemmel nem vagyok már mai csirke, "régen" is készültem egy metalkoncertre és most is szoktam. Telefonozni, videózni nem szoktam, sőt kapaszkodj meg: buta telefont szoktam vinni, mert azok még kisebbek és elférnek a zsebemben. Ezt is csak azért viszem, hogyha netán nem tudnám megoldani a hazautat, akkor tudjak hívni valakit. Az iszogatás, tombolás meg nem tudom, hogy jön össze a csajozással. Én szeretek bulizni, tombolni, pogózni, viszont nem ismerkedés céljából megyek koncertre. Mint írtam, soha senki nem akart még felszedni koncerten, se 20 évesen, se 30 évesen. Persze, szóba elegyedtem már idegenekkel, de itt alapvetően a zenéért megyünk oda.
"Amire érdemesebb is menni, ha nem csak egy 40 éves csávó cringe ordibálását akarom nézni?"
Hát Kérdező, szerintem nem ugyanazt keressük. A "cringe" nem tudom mi, de akiket én hallgatok, egy részük halott, a másik részük azért már 40 feletti. És kárognak, hörögnek. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!