Michael Jackson hogyan reagált ezekre a paródiákra? Nem sértődött meg, amiért kifigurázták őt?
okt. 18. 16:28
3/12 A kérdező kommentje:
Pedig ezek a paródiák a 80-as években jelentek meg, amikor MJ a fénykorát élte
okt. 19. 11:23
4/12 anonim válasza:
Elég hisztis gyerek volt, biztos rosszul érintette.
Eminemnek az egyik száma nem tetszett neki és megvette a kiadót hogy többet ne játszák sehol le…
5/12 anonim válasza:
egy róla szóló könyvben olvastam az Eat it ről , hogy tetszett neki, nevetett rajta. szóval, biztosan látta.
6/12 anonim válasza:
Szerintem úgy viselkedett, mintha nem lenne semmi baj ezekkel, de szerintem eléggé bántotta.
7/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt hisztis. A jó paródián ő is tud nevetni, például nagyon bírta, ahogy Chris Tucker beszélt róla a műsoraiban. Szóval, ha a dolgok nem mentek negatív irányba, akkor minden okés volt. Chris Rock paródiáját például nem díjazta volna, hiszen azok undorítóak és sértőek, ő pedig ezt nem szerette. Ami pedig Eminemet illeti, igaza volt. Nem tudom, hogy fog-e hasonlót készíteni P Diddy-ről.
8/12 anonim válasza:
7. Eminem az egyik új dalába beleszőtte Diddyt…
9/12 anonim válasza:
Al Yankovic mindenkitől engedélyt kért az ilyen paródiákhoz, Jacksontól is.
Jackson szerette ezt a két paródiát.
Eminem meg haza mehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!