Nem tudom de azt,gondolom hogy lehet valaki lelökte.
okt. 17. 20:23
2/13 anonim válasza:
Már a lobbyban is balhézott mert be volt rúgva meg drogozva. Drogosan kiugrott mert bele akart ugrani a medencébe ami a földszinten volt. A fotókon látszik hogy nem kis adagot elfogyasztott és össze vissza törte a berendezést. Sajnos egy ideje sok baja volt már a drogokkal de nem gondoltam hogy ide vezet majd egyszer..
okt. 17. 21:20
3/13 anonim válasza:
Kilökte az erkélyről valaki
okt. 18. 00:13
4/13 A kérdező kommentje:
Akár meg is szédülhetett ha tényleg annyira ki volt ütve mint mondják és úgy eshetett ki...
okt. 18. 13:38
5/13 anonim válasza:
Ez valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy szándékosan ugrott e ki vagy a kábítószer hatása miatt.
A kábítószerek hatása alatt a felhasználó gyakran nem tudja felmérni a tettei valóságát, nem képes racionálisan gondolkodni!
Egy srác egyszer azt mesélte, mikor súlyos drogfüggő volt, hogy egyszer majdnem leugrott egy panelház emeletéről, mert azt képzelte, hogy egy játékban van...
Liam ráadásul súlyosan depressziós is volt! A kábítószerek a negatív érzelmeket is ugyanúgy felerősíthetik, mint a pozitív érzelmeket!
Liamnél is ki tudja, milyen gondolatok törhettek a felszínre... Ez sosem fog már kiderülni...
okt. 19. 13:54
6/13 anonim válasza:
Szerintem igen. Viszont lehet, hogy aznap csak nagyon nagyon rossz passzban volt, ezért lehetett a lobbys incidens is, és talán nem gondolta át teljesen az öngyilkosságot.
okt. 19. 17:48
7/13 anonim válasza:
Hivatalosan igen, hiszen úgy néz ki.
Ez előtt már kihívták a zsarukat, mert annyira agresszív volt.
Ha elolvasod a sikertelen kísérletek túlélőinek vallomásait, látni fogod, hogy az öngyilkosságok nagy része hirtelen felindulásból történik, még akkor sem tiszta az ember feje, ha nincs beállva.
Erre még drogokat és alkoholt, kit tudja mit gondolt.
okt. 19. 23:00
8/13 anonim válasza:
Kristály drogot fogyasztott ami hallucinációt meg depressziót okoz. Olyan erősen be lehetett állva hogy azt se tudta hol van és mit csinál.
okt. 20. 23:24
9/13 anonim válasza:
Mielőtt lezuhant volna az erkélyről, többször lement a recepcióhoz segítséget kérni, erős görcsökre hivatkozva, utoljára mikor lement össze is esett, nem csináltak vele semmit, vissza vitték a szobájába, egy hírportálok arról írnak, hogy be is zárták. Twitteren sajnos szembejött velem egy kép a holttestéről, látszik rajta, hogy az oldaltáskája rajta volt, sapka is a fején, szerintem a teraszt látta egyedüli menekülésnek, mivel be lett zárva, csak mivel be volt cuccozva nem tudta felmérni a helyzetet. Nem akart ő meghalni, segítenek neki a recepción nincs ez. Nyugodjon békében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!