Hogyan kezdjek táncolni?
Előbb tedd odébb az egyik lábadat, aztán tedd mellé a másikat. Utána ismételd meg ugyanezt a kezeddel is. Én így szoktam elkezdeni.
Utálok táncolni, és ahogy látom te is. Mégis miért érzed úgy, hogy ezen változtatni kell? Kinéztél egy csajt? :)
Abszolút átérzem és tudom miről beszélsz. Még ha ez nem is segít rajtad de együttérzek. Abszolút botlábú vagyok, én is csak akkor engedek fel és táncolok ha leittam magam, de akkor úgy mint egy majom aki aznap szabadult az állatkertből. Ebben az állapotban már sok csaj rámmosolyog amit én teljesen félreértek abban... :D
Minden esetre szerintem a legjobb megoldás erre egy nagy tükör amiben teljes egészedet látod, meg youtube tutoriál tánc videók amik könmyedebbek. És akkor már nincs más dolgod mint tökéletesen leutánozni azt, meg gyakorolni. Ez után break dancelni nem fogsz tudni még a tömeg közepén akik majd körbeállnak mint az amerikai filmekben de legalább be tudsz olvadni a tömegbe. :D Üdv! 33/F
Köszönöm szépen, valóban a youtube tutorial videók egész jók :)
Azért akarok változtatni, mert nem táncolni utálok, hanem azt, hogy nem tudok táncolni és ügyetlennek érzem magam. A tánc és a zene maga nagyon pozitív dolgok és nem akarok egy csomó jó élményből kimaradni, csak mert gyerekként traumatizált, hogy megszégyenítve éreztem magam. Dolgozok magamon.
Kérj meg egy havert aki tud és mutasson egy pár mozdulatot hogy is kell..
Engem is anno egy haver mutatta meg,megkértem rá mert ő tudott aztán én lettem a diszkók egyik tánc királya,.
Eleinte nekem sem kellet alcohol 16-20 koromig aztán ahogy teltek az évek már én csak így tudtam elengedni magamat hogy ittam.
De ha meg volt a kell löket,nem volt olyan szintű ember mint aki úgy táncolt mint én.
És nem idióta módon hanem profin,Nők-Férfiak jöttek oda hozzám fejet hajtani hogy te aztán tudsz sőt tanítsam őket.
Fél megyényi discót ahol élek bejártam ,és mindenhol főleg a Nők szétcsúsztak mikor látták mit tudok.
De idestova durván két éve végleg menesztettem a piálást,és még így sem táncolok szarul hogy esetleg kinevessenek miatta.
De nem tudom persze olyan szinten elengedni magam mintha innék.
Pedig már 45 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!