Mi a véleményetek erről a dalszövegemről? Milyen?
Tudom, hiszem
Ne búsulj, nincs miért
Kár most a könnyekért
Nyugodtan hallgass csak reám
Ne hidd, hogy gyenge vagy
Ez múló hangulat
Holnapra másképp lesz talán
Ne kérdezd, honnan jöttem én
Könnyítek lelked börtönén
Nevem: Remény
Ma már az alkotó pihen
S a gép forog nélkülem
Tudom, hiszem, igen
Ma már az alkotó pihen
S a gép forog nélkülem
Tudom, hiszem, igen
Kezedben titkaid
Ma már az alkotó pihen
S a gép forog nélkülem
Tudom, hiszem, igen
Ma már az alkotó pihen
S a gép forog nélkülem
Tudom, hiszem, igen
Ma már az alkotó pihen
S a gép forog nélkülem
Tudom, hiszem, igen
Átlagos közhelyhalmaz, de nem tűnik ki a közforgalomban lévő
szövegek szintjéből.
Ide elég lett volna csak egyszer beírni a refrént.
Ez valami lírai pop stílusú zenéhez való, amatőr írás. Elmegy.
ide írtál 7 versszakot, amiből 5 ugyan az mégis mit vársz ? :D
A fennmaradó 1-2 is elég semmitmondó meg amatőr.
Tisztán látszik az írásodból, hogy mindig ugyan az az ember teszi fel ezeket a "verseket" és soha egy pozitív szót sem kaptál rájuk, szerintem ideje lenne elfogadni, hogy nincs ehhez tehetséged és abbahagyni. vagy ha tovább csinálod, akkor tartsd meg magadnak és ne mutogasd.
#3 leszögezem, nem a 2-es vagyok, de nem értek veled egyet.
Persze, azt csinál, amit szeretne, de az íráshoz ugyanúgy kell szerintem tehetség, és fejlődni akarás, különben akármilyen összehányt műre azt lehet mondani, hogy zseniális...
#4 Ezzel nincs is semmi gond :)
Petőfi sem a Nemzeti dallal kezdte.
Viszont ha fejlődni szeretnék, és kikérem mások véleményét, akkor tudomásul veszem, hogy lehet, hogy lesz, akinek nem tetszik, és nem mindenki fogja a lelkemet simogatni...
Kézműves csoportban anno volt egy sérült lány. Sokkal többet ki tudott volna hozni magából, mert voltak nagyon ügyes munkái, de mivel többen voltak, akik a kiszínezett delfinről is ódákat zengtek, hogy mekkora tehetség, a végén a mennyiség a minőség rovására ment rá.
A finoman megfogalmazott negatív kritikára is őrjöngő tömeg esett az ember torkának, mert milyen ügyes már, hát rajzolt egy lepkét... (úgy, hogy kerámiákat is készített korábban).
Szóval szerintem igenis kell néha a negatív kritika is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!