Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek gáz ha 2024-ben...

Szerintetek gáz ha 2024-ben R-GO-t hallgatok?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és az ismerőseim közül senki nem hallgat ilyen zenéket.

okt. 8. 22:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hááááát, én meg öreg vagyok de én is szívesen meghallgatom.

/arról meg már régen letettem hogy a környezetemnek mi a véleménye a dolgaimról/

okt. 8. 22:45
 2/9 Kedves Vezető ***** válasza:
40%
Nem.
okt. 8. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Kileszel utálva.....
okt. 8. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Szikora a 80-as években nagyon ott volt a szeren a magyar könnyűzenében. Én is sokat hallgatom a lemezeit. Szűcs Judithnak is csinált két jó lemezt. Az R-GO koncertek a legjobb magyar koncertek közé tartoznak (főleg, ha jó a kihangosításuk).
okt. 9. 02:30
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Héhe hoha hallatszik a zene

Csikidam.R-Go létezem.

okt. 9. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Mindenki azt hallgat, amit akar.

Ettől független kevés kínosabb dolog történt a magyar zenében, mint Szikora.

Talán csak az Emberek együttes és Geszti dolgai cikibbek.

okt. 9. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
#6 Na azért ne vicceljünk már. A 3+2-től elkezdve, az Irigy Hónaljmirigyig bezárólag, azért kitermelődött itt sokkal-sokkal több igénytelenebb "zenei" terrorszervezet is. Még most is ezeket nyögjük a béka ülepe alatti könnyűzenei kultúránkkal.
okt. 9. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a Romantic volt a magyar zene legalja, de hát ugye ez egyéni vélemény.
okt. 9. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól hogy valami régi, még nem feltétlenül ciki, legalábbis igényes ember számára nem!

Én is “relatíve” fiatal vagyok (37), de a régi zenéket (1950-2015) milliószor jobban szeretem, azoknak még volt hangulatuk, és hogy erről ki mit gondol, arra magasról teszek!

Egyik kollégám pedig 31 éves, nagydumás srác, és bár Ő a retroért nem rajong, de a 2000-es évek slágereit Ő is imádja, és pár hete meg is jegyezte: “Ezek voltak az igazi zenék, nem ám a mostaniak!”

okt. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!