We're not gonna take it. Mi a véleményetek erről a dalról?
Figyelt kérdés
okt. 1. 17:07
1/19 Telelő Teve válasza:
Egy nagyon szép rákellenes himnusz.
3/19 anonim válasza:
Elég jó.
A Rózsaazín Pitbullnak meg van belőle Magyar verziója is, az másról szól. 🤣🤣🤣
5/19 anonim válasza:
3
a rózsaszín pittbull egy kalap szar de ez csak az én véleményem
7/19 anonim válasza:
tipikus háromakkordos kamulázadó nóta, jólnevelt tinédzserek vigasztalódhattak vele hazafelé menet suli után, green day ha akkoriban létezett volna, biztos ilyet játszott volna
arra pont jó lenne, hogy néhanapján meghallod és kicsit feldob. primitív kicsit, elcsépelt nagyon.
8/19 anonim válasza:
Olyan izé. Nem szeretem, semennyire nem szól hozzám, és még esztétikailag sem fog meg egy ütem sem. Jó, nem úgy tré, mint mondjuk az imagine, ennyi pozitívum van benne.
9/19 Tom Benko válasza:
Nekem tetszik. Aki meg kamulázadásról fantáziál, nincs tisztában múlttal és tényekkel.
10/19 anonim válasza:
"Aki meg kamulázadásról fantáziál, nincs tisztában múlttal és tényekkel."
Mert, milyen lázadást képviseltek az efféle rádióbarát rocknóták a keletkezésük helyén, a 80-as évek Amerikájában? Semmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!