Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez milyen stílusú zene?

Ez milyen stílusú zene?

okt. 1. 02:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt a válasz a kérdésedre:

[link]

okt. 1. 02:59
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Semmitmondó, jellegtelen.
okt. 1. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 én a konkrét számnak a stílusa érdekel nem a zenekaré.

#2 neked meg mi a fene bajod van?

Neked mi a tartalmas zene? Zambó Jimmy vagy Ákos, mi? :D

okt. 1. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok.

A számban is a zenekar stílusjegyei keverednek, amit belinkeltem. Alapvetően ez egy indie-alt rock szám, finom post-hc elemekkel (kicsit olyan nekem, mint egy instrumentális post-hc szám). Az intro egyébként nekem egy nagyon picit djent-es, de csak egy nagyon picit. Egyedül az emo vonalat nem találom benne. Bááár ha azt nézzük, az egész valahol emo hangulatú, mármint a hangszeres része - a szöveggel most nem foglalkozom egyáltalán -, talán az outróban jelenik meg egy picit erősebb emo hangulat. De ha így nézzük, az outro elférne egy tech death szám intrójának is, csak utána kéne egy disszonáns, tipik "halálmetálosan baljós" átvezetés a daráláshoz.

Egyébként hard- és soft rock is lehetne akár ez a zene. Pop rock épp hogy nem, de attól sem áll távol.

okt. 1. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 jó elemzés, köszönöm!
okt. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!