Kx2 kérdése:
Valaki tud olyan szórakozó helyet Budapesten?...
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudna-e esetleg valaki olyan szórakozó helyet Budapesten ahová 18 alatt be lehet jutni? Szülinapot mennénk ünnepelni de sajnos a társaságunkból 1 ember még nem töltötte be a 18-at és nem szeretnénk kihagyni.szept. 20. 00:32
1/8 anonim válasza:
Nincs ilyen, mivel bent alkoholt szolgálnak fel, amit neki nem tehetnének meg, de ezt szűrni szinte lehetetlen volna. Egyszerűbb ha be se engedik. Inkább menjetek valami kultúrált helyre.
2/8 Kedves Vezető válasza:
Ja, meghittebb is ha nem a szülinap ürügyén mentek dance-el ni/piálni.
3/8 A kérdező kommentje:
A szülinapos kívánsága, szóval..
szept. 20. 11:47
4/8 Kedves Vezető válasza:
Akkor csináltok egy házibulit, sokkal jobban el tudjátok engedni magatokat :)
Balé, stb, is kizárva.
5/8 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi ötlete?
szept. 20. 20:07
6/8 Kedves Vezető válasza:
Most lesenkizted az 1 est, meg engem, szerintem tolongani fognak..😁🤌
7/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem úgy értettem , ezt inkább utolsó reményként írtam 😂😂
szept. 21. 01:34
8/8 Kedves Vezető válasza:
Oké😁
Nem tudom amúgy hol mennyire nézik, Én 16 évesen Disco ba jártam a haverokkal, igaz, nem ma volt.
Mondjuk akkoriban a benti asztalról simán felszívtuk a csíkot, stb, más világ volt, le e se xarta senki. Most meg már 40 évesen nem kérik el az igazolványom.
Függ szerintem attól is, hogy zeneileg milyen hely az ideális.
Morrissons-t nem ajánlom, az eleve idősebbeknek van, meg nem tudom azt sem mikorra tervezitek, de ha valami nagyobb party ba mentek, nem hiszem hogy ezzel elbaxxák a bulitokat.
De ez tényleg tök random.
Eléggé merev fsz ország lett ez.
Azért mondtam a házibulit, mert ott nagyon nincs aki belexarik az estétekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!