MI a véleményetek az Arzenálról? (Bp-i szórakozóhely, Soroksári út)
A jövőben tervezek odamenni, lesz néhány goa party.
Viszont sok rosszat hallottam a helyről. Nyilván ez a dolog is kicsit szubjektív.
Azokat írom le melyek zavarnának:
-Rossz a hely akusztikája, visszhangzik. Mivel eléggé vájtfűlű vagyok, ez zavaró számomra, de a szabadtéri goa partykkal sosem volt gondom hangzásilag.
-fizetés bankkártyával, kp.-vel nem lehetséges. saját token van, melynek kiváltása körülményes. Ez röhejes, mivel még kis szabadtéri goa party is tudtam fizetni -szakadó esőben!- kártyával.
-mocskos wc-k, mosdók, koedukáltak. Állítólag a 21.századhoz nem méltóan néznek ki. no comment.
-árak egekbe. De mihez képest pl. Bp. Parkhoz vagy egy romkocsmához képest? mivel keveset fogyasztok nem olyan nagy probléma.
Vannak tök részeg egyének a buliba, azokat nyilván az ilyen semmiségek nem zavarják, én szeretek kulturáltan bulizni, nem cél a lerészegedés, leginkább a zene szeretetéért megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!