A Trans Siberian Orchestra miért nem lép fel sose itthon, Magyarországon?
A TSO amerikai együttes, gondolom elsősorban Amerikában kényelmes és gazdaságos nekik fellépni.
De ha lesz is európai turnéjuk a jövőben, én úgy képzelem el, hogy amikor megtervezik a turné állomásait, akkor figyelembe veszik, hogy melyik országban mennyit vettek meg eddig az albumaikből és ebből megpróbálják kikövetkeztetni, hogy kb. mennyi jegyet tudnának eladni ha élőben fellépnének ott.
Ha ez az eladott jegymennyiség nem elég ahhoz, hogy profitot termeljenek, akkor azt az állomást szerintem logikusan nem iktatnák be.
Talán a Szigetre eljönnének vagy valami hasonló, nemzetközi hírű magyar fesztiválra.
Egyébként tegnap megkérdeztem őket a Facebookon, hogy terveznek-e Európába jönni a közeljövőben és ma ezt választ kaptam:
"We don't have current plans for a European tour, but we hope to be back with you all very soon!!"
"Jelenleg nem tervezünk európai turnét de reménykedünk benne, hogy a nagyon közeli jövőben újra meglátogathatunk titeket!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!