Hol érdemes CD-t vásárolni?
Figyelt kérdés
Már többször is vettem CD-ket MediaMarkt-ban, viszont több olyan is van amit ott nem találtam, és valljuk be az eladó sem volt nagy segítségemre. Tudtok valami zenei, vagy esetleg elektronikai boltot ahol tudnék venni régebbi CD-ket? (Pl Amy Winehouse, The Smiths) Győrben élek, szóval a környékén lenne a legideálisabb, de jó rendelős oldalakat is szívesen fogadok:)szept. 11. 19:45
1/6 anonim válasza:
Igazából a Mediamarkt is teljesen jó, szerintem nagyjából minden van, és egész normális áron, ahhoz kepest hogy mennyibe kerul egy cd manapság, valószínüleg a készlet nem a cég hanem az adott bolt hibája, de egyébként ajánlom a lemezkuckó nevű boltot, ahol hatalmas választék van, a király utcában található, ha nem személyesen megy a boltba akkor jó ötlet felhívni vagy levelezni a kiválasztott cd-vel kapcsolatban. Az mgrecords is teljesen jó, én mostmár inkább bakelit lemezeket vásárolok és ez a bolt inkább arra való de jó választék van cd-ből is nagyon ajánlom! Cd-t leginkább erröl a 3 helyről veszek, remélem tudtam segíteni!
2/6 anonim válasza:
Oh elnézést, most látom, hogy győrben él, így ezesetben nem tudok sokat segíteni, az biztos hogy a media markt budapesti bolthaiban nagy cd választék van, de én például voltam már szombathelyiben és ott kb 20 cd és 15 bakelit volt, úgyhogy így gondolom nehéz lehet! Minden jót, szép estét!
3/6 anonim válasza:
Milyen stílus?
CD pince a legjobb szerintem ha a rock/metal/punk/… stílusú lemezek érdekelnek. Be tudnak szerezni USA import CD-ket is, arra 1 hónapot kell várni, az Made in EU-s CD-k egy héten belül megszoktak érkezni. Ha Budapesten jársz mindenképp nézz be hozzájuk, mert használt lemezeket is árulnak.
6/6 anonim válasza:
Hali! Én a Media Marktból szoktam rendelni,pláne amikor akciós könyv,zene,fílm hét van. Ilyenkor minimum 3 termék vásárlásánál él az akció,és a postai költség díjmentes. Szoktam még rendelni az albamusic.hu oldalról is. De van Cd pince, mgrecords.hu,rockdiszkont.hu is. Ha régebbi lemezeket keresel,amit már nem nyomnak újra,akkor a vatera.hu online oldalt ajánlom. Többször is vásároltam onnan használt cd lemezeket,és mindig a leírtnak megfelelő állapotúak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!