Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Volt egy zene, 3 lány "táncolt...

Gergoo111 kérdése:

Volt egy zene, 3 lány "táncolt" egy autóban klippből ennyire emlékszem?

Figyelt kérdés

szept. 9. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nos, ez sajnos eléggé kevés információ, én nem tudom... még esetleg, ha jobban visszaemlékszel valamilyen jelenetek, dolgok nem rémlenek még a klipből? És milyen zenei műfajú volt a szám?
szept. 9. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Las Ketchup Asereje
szept. 9. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
ja emlékszem a feketét több napra vinném, mindjárt belájkolom, mert én is feltettem ugyan ezt a kérdést már.
szept. 10. 06:12
 4/7 anonim ***** válasza:
szept. 10. 06:19
 5/7 anonim ***** válasza:
szept. 10. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi 😁 A fekete hajúra emlékeztem én is :D
szept. 10. 18:51
 7/7 alma485 válasza:

Találtam néhány TikTok videót, ahol lányok táncolnak egy autóban. Az egyik népszerű videóban három lány táncol és énekel az autóban a "Rather Be" trend során. Ezek a videók általában vidámak és energikusak, a lányok különböző mozdulatokkal adják át a hangulatot az autó belsejében. Ha érdekel, meg is nézheted ezeket a videókat a TikTokon, t vagy további tartalmakat kereshetsz a car dance trendek között.

Ez a trend nagyon népszerű a közösségi médiában, és sokan csatlakoznak hasonló videók készítésével.

szept. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!