Miért nézik le azt aki techno-t hallgat?
Ha van valami felület,ahol be lehet szólni a technosoknak,akkor tuti jön 10 darab kemény metalos aki feladja nekem a leckét,hogy mi a zene.Kérdem én akkor ki a paraszt?Mi a "tüc-tüc" zenével vagy ők a gitártépésükkel?
(Mellesleg megjegyeznék valamit!A house,dnb,trance nem techno.Szóval ha valami paraszt ilyet ordíttat az utcán,az csak 1 suttyó senkiházi aki megpróbál jóarcnak tűnni,és vót' fönn' szombaton.
Én metálos vagyok és soha életemben nem szóltam be senkinek a zenei stílusa miatt, engem viszont már nem egyszer cseszegettek miatta ilyen nyomorék rózsaszínpólós discob uzik-.-" Az ilyet rohadtul rühellem.
A kérdésre válaszolva: ha úgy szólnak meg érte, hogy te előtte egy szóval nem fikáztad az ő stílusukat az azért van mert szimplán bunkók. Nem kell foglalkozni velük:D Max csak annyi, hogy elküldöd őket melegebb éghajlatra;)
"ha valami paraszt ilyet ordíttat az utcán,az csak 1 suttyó senkiházi..."
Te sem lehetsz különb, mit a neked beszóló metálosok...
Én metálos vagyok, de az életben nem szóltam be senkinek azért, mert ilyen-olyan zenét hallgat. Érdekes módon, inkább csak nekem szóltak be, azt viszont én sem hagytam.
"Mi a "tüc-tüc" zenével vagy ők a gitártépésükkel? "
Hm... itt nem te szóltál be a metálosoknak ? Hogy várod el, hogy elfogadják a zenei ízlésed, ha nem vagy teknintettel a másikra ? Így nem fog menni.
Nálam volt olyan, hogy éppen tényleg techno, és house zenét hallgattam (Dj Budai például) fülhallgatón, és egyik rocker osztálytársam (miután megkérdezte, mit hallgatok) be akart szólni ezért.
Lerendeztem ennyivel:
- Figyelj srác! Amíg ÉN nem szólom le a TE stílusodat, addig TE SE szólj bele, hogy ÉN mit hallgatok!
Arrébb is ment... :)))))
És szerinted minden metálos Slipkonot-ot hallgat ? Eh..
Elárulom, én nagyon nem bírom.
Fogalmam sincs, hogy mit akartál ezzel a mondatoddal, de az tény és való, hogy midnen -úgymond- szubkultúrában vannak kretének. Rockerek között, technosok között, rap hallgatók között mindenütt. És azért, mert te találkoztál egy hülyével, ne süsd rá minden metálosra, hogy se-ggfej.
Egyik válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!