Régi zenék és mai zenék?
2010 ig voltak kb jó pop zenék mondjuk, de a többi is lepörgött eddig, a rockkorszak, discokorszak, technokorszak, stb..
Vannak ma is jó Techno-k is pl, de más az egész, az is divat lett, holott full underground volt.
Amúgy szard le ki mit hallgat, szerintem.
Nyugi. En lany vagyok. Es minden zene amit szeretek es hallgatok, regi. Mint az elozok is irtam, ha egy lany ezert offolna ki, az nagy bunko... tudom, higy ez is egy kozos pont lehet, a zenei izles, de akkor meg majd talaltok mast. De latod, en is letezek, es van meg egy csomonlany aki csak arra vagyik, hogy retro zenet szereto sraccal beszelgethessen a kozos kedvenceirol. Ezen nem szabad stresszelned, rendicsek? :]
Engem is mindig nevetve szivatnam, hogy nem ismerem meg szeretem a mai slagereket, de szeretem, hogy mas vagyok ebben, mint a baratnoim. Legyel buszke arra, hogy jo minosegu zeneket hallgatsz es ne hagyd, hogy barki ekvegye a kedvedet tole ♡
(Kulonben van par alternativot jatszo egyuttes a napjainkban, akik mar majdhigynem izig verig minosegi retro dallamokkal dolgoznak, es jol is csinaljak, amit... maceras megtalalni ezeket a bandakat, de lezeznek)
Már nem vagy a régi, mert már nagyon régi vagy
Régi lábon jársz, a fejedben régi agy
Régi a kezed, régi az arcod is
Tartod magad, régi minden dalod akkor is
Te fél pár ember, hol van már az a pár
Aminek a fele nemrég még te voltál?
Az a pár jó éved elpárolgott hamar
Régi vagy, és ez szemlátomást zavar
2010 kb, azóta jött be USA ban pl a Mumble Rap, vagy azóta kezdtek kiöregedni az ikonok, és haknizni a régi dalaikkal.
Vagy azóta lett mainstream a Techno.
Sorolhatnám, +,- 2 év, de sztm 2010-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!