Mi a véleményetek a Linkin Park új énekesnőjéről ?
2 kérdéssel ezelőtt is feltették:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__12795232-li..
Kiderül hosszútávon, de ha tudnak vele együtt dolgozni jó lesz.
Akinek a korai periódus jött be, az is megkapja amit szeretne koncertek formájában, ill. aki újdonságot az is, mert lesznek új dalok és ez már elég jelentős vérfrissítés a bandában.
Hármas válaszoló vagyok.
Szóval, aki nem birka módjára bólogat, azt így le kell pontozni, de nem baj, mindig is elszakadtam a tömegtől. 😉
Linkin Park kérdés alatt nem állja meg a helyet ez a kijelentés.
Kb. világ legnépszerűbb metalbandájának egyike jelenleg.
Népszerűsége meg nem vitatott, nincs sok mai bandának Meteora vagy Hybrid Theory szintű anyaga.
Ezen mindig vita folyik, első 2 album közemegyezés szerint is Nu-Metal.
És az egyértelműen metal, ilyen alapon a Therion - Vovin, a Stratovarius egyes számai sem minősülnek annak.
Attól függ, szerintem a Crawling, Faint, Numb számoknál nagyon jól hozta a témákat, de pl. a What I've Done-nál nagyon küszködött.
Szerintem Emily típikusan az az énekesnő lesz, akinek a metalosabb számok fognak menni. Chesternek van egy lágy hangszíne, amihez nehéz találni jó pótlást.(sok énekest ismerek, de nem tudnék olyat mondani, aki metal színtérről tudná hozni azokat a témákat ilyen jól)
31 éves vagyok ,az első kazettám az a hybrid theory volt
Valahogy ott annó akkor annyira megfogott hogy azóta nem is tudtam rácsavarodni semmire annyira mint a Linkin Parkra,talán csak a Rammstein,minden évben elmegyek koncertre idén Barcelonában voltam,frenetikus volt..de amikor meghallottam,hogy újra formálódik a Linkin Park felugrottam a székből a gép elől.. A debüt liveon elmorzsoltam egy könnycseppet .. újra elő jött minden.. A The Emptniess MAchine egy igazi Linkin szám,a lelkemig ette magát,nem hiába Emily lett a vokalista,Mike és a többiek tudják mi kell a bandának izgatottan várom az albumot,szerintem oda fog bas..ni!Az ő meg ő jobb lett volna kommentektől hányok... Ilyet igazi FAN nem gépelne le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!