Linkin Park új énekeséhez mit szóltok?
Alapjában véve nekem semmi gondom nincs vele. Tehetséges énekesnő, és az új Linkin Park szerintem nagyon jól fog működni vele.
A régi dalok egy részét is nagyon jól énekli, de pár számnál azért szerintem érezni lehetett, hogy annyira nincs benne a lelke a dalokban, mint Chesternek volt. (De ugye nem is lehet, hiszen nem Emily írta ezeket)
Az egyetlen dolog ami mondhatni nagyon zavar vele kapcsolatban, az a szcientológiával való kapcsolata. Mert ha ez a szekta felbukkan valahol, annak legtöbbször sajnos nem jó vége lesz. Nem tudom mennyire mélyen van benne a dolgokban, vagy tagja-e még az egyháznak, viszont ez kétségkívül rossz ómen.
Szerintem jó. Egyesek szerint ez már nem linkin park, de nagyon sokan modnják ezt a minutes to midnight óta. Fanyalgók voltak és lesznek is.
Az jó hogy nem egy Chester klónt kerestek, mert az tényleg azt üzente volna hogy Chester lecserélhető.
Köszönöm, hogy egyetértesz velem. Valamiért én látok ebben egy kis genderizmust, egy férfit kellett volna betenni, vagy hagyták volna az egészet a fenébe, dehát a pénz elvakítja az emberek többségét és azért bármire képesek, manapság. Bármire!
#4 Azért ez a szituáció nem ennyire fekete és fehér... Igen, Chester a Linkin Park egyik legmeghatározóbb személyisége volt, és hatalmas űrt hagyott maga után. De bármennyire is nehéz ezt leírni és elfogadni, sajnos az élet megy tovább.
A zenekar választhatta volna azt, hogy feloszlik, vagy más néven folytatja tovább, de ez egyben azt is jelentené szerintem, hogy maguk mögött hagyják Chestert. Lezárják a zenekarnak azt az időszakát, új énekessel, új néven folytatják, és ennyi volt. Aztán a régi Linkin Park az idő múlásával lassan feledésbe merül.
A másik opció, ami mellett végül a zenekar is letette a voksát, az az, hogy a régi néven, de egy új énekessel folytatják. Olyannal, akivel a banda tervezheti a jövőt, de mindezek mellett megőrizheti Chester emlékét is, és mindazt a sok-sok jót, amit maga után hagyott. Nem a klónját kell megtalálni, hiszen nincs az az énekes, aki pótolni tudná... Valaki olyan kell, aki méltó az örökségét továbbvinni.
Hogy erre a legmegfelelőbb embert találták-e meg, azt nem tudom neked megmondani. Keveset tudunk még Emilyről, korai lenne bármit is kijelenteni. Az idő eldönti, de reméljük nem nyúltak nagyon mellé.
Nem tudom mennyire ismered idehaza az AWS zenekart. Ők is tragikus körülmények között vesztették el a frontemberüket, aztán kis kihagyás után egy új énekessel, ugyanazon a néven folytatták. Nekik sikerült találniuk egy olyan embert, aki tényleg méltó arra, hogy "továbbvigye a lángot". Remélem ez a Linkin Parknál is így lesz.
#5 Én is meglepődtem azon, hogy női énekest választottak, ugyanakkor valamilyen szinten megértem a döntésüket. Így is sokan hasonlítgatják Emilyt Chesterhez, de ha egy férfi állt volna ott helyette, azt tuti biztos darabjaira szedik, mert "nem olyan, mint Chester volt". Talán így, egy női énekessel, valamelyest kevésbé megy a hasonlítgatás...
#6.
Csak éppen Chester = Linkin Park, több száz milliós rajongótábor esetén.
Nem véletlenül vártak vele ők is ennyit, egyrészt ők maguk is feldolgozzák, másrészt az újabb generáció, akit meg tudnak szóllítani talán már kevésbé akad fenn ezzen és sokan közülök nem látták élőben Chesterrel sem Linkin Park-t.
Inkább Pantera-hoz hasonlítana ez, mint az AWS-hez.(ezutóbbi amúgy is egy kis méretű banda ezekhez képest, jóval kevesebb is az újrakezdésnek az akadálya)
És nem leginkább az itt a gond, hogy most nő vagy férfi van, hanem ezeket a dalokat a Chesterrel képzeljük el. Ahogy Bud Spencer filmeket sem játszanak újra más szinészekkel, leginkább erre tudnám hasonlítani. Azért adott jó pár ilyen zenész, akivel ennyire egyenlővé váltaka a dalok és a banda.
Nightwish-be csak Toumas szerez zenét, a Linkin Park egy közös munka.
Meg Toumasnak jó érzéke volt rászadni a zenét más énekesekre, lásd pl. Anette.
De igazából itt az a lényeg, hogy legyen meg a kémia a csapatban, és úgy tűnik megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!