Phil Collins melyik dala lehet ez? "All I need is one more time" - ilyesmi a szövege.
Tévében láttam hogy ment egy Phil Collins demó lemez (ki volt írva hogy ő az) valamelyik dala, nem értettem tisztán a szövegét de valami olyasmi volt hogy "All I need is one more time".
NEM a "One More Night", azt a dalt ismerem, és amire én gondolok sokkal gyorsabb, lendületesebb zene. Van akinek van tippje?
Köszönöm a válaszokat, sajnos egyik sem az. A Two Hearts-t és a Groovy Kind of Love-t ismerem, illetve #13 írtam hogy nem a One More Night az.
De ettől függetlenül vannak közte jó dalok, pl. az I Missed Again-t nem ismertem de jó.
jogos, bocsbocs, átsiklott a szemem azon hogy írtad.
esetleg https://www.youtube.com/watch?v=8hZ_G-2EuYo ?
13as voltam.
Sajnos ez sem, de ez is jóféle szám egyébként, köszönöm! :D
(Eskü kezdem azt hinni hallucináltam. Ha egyszer véletlen mégis meglesz, belinkelem hogy tudjátok melyik volt az. Lehet én vagyok a gyógyegér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!