Milyen elektromos gitárok vannak amiknek ilyen a hangzása?
szept. 3. 14:25
1/13 anonim válasza:
Effekt pedálokkal érte el ezt a hangzást. Distortion egyértelműen van rajta.
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz, akkor szerinted milyen erősítőt kéne vegyek, hogy ehhez hasonló hangzást érjek el?
szept. 3. 14:31
3/13 anonim válasza:
Nagyban a beállítástól függ, de ez csak a sima torzító, a rövid válasz tehát az, hogy kb. mindegyiknek, talán csak a legolcsóbb szarokat kivéve.
4/13 anonim válasza:
Na jó, van rajta más effekt is (reverb), de nem csak a gitárt kell nézni.
5/13 A kérdező kommentje:
#3. Pár napja kezdett el komolyabb érdekelni ez az egész dolog, szóval még full sötét vagyok, tudnál ajánlani egy konkrét darabot, amivel fix nem járok sz.rul? 75 ezer környékén.
szept. 3. 14:36
6/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
#6. Az erősítőre szánnék 75k-t, a gitárra 200 ezer körülre gondoltam. Bocs, ha félreérhető voltam.
szept. 3. 15:04
8/13 anonim válasza:
Ha kezdő vagy még nem kell 75 ezret kiadnod érte! Van sokkal olcsóbb is!
9/13 A kérdező kommentje:
Jogos, de (remélhetőleg) nem leszek örökké kezdő, ezért gondoltam egy kicsit drágábbra.
szept. 3. 15:06
10/13 anonim válasza:
75 ezer egy használt, de normálisabb gitárra sajnos nem számít soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!