Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a legjobb énekesnő közülük?

Ki a legjobb énekesnő közülük?

Figyelt kérdés

szept. 2. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Dua Lipa
Adele
Katy Perry
Petra Frey
Lana Del Rey
Selena Gomez
Avril Lavigne
Beyoncé
Anabela Braz Pires
Lady Gaga
32 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Zaz
szept. 2. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Miley Cyrus
szept. 2. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
A felsoroltak közül Adele-t, Selena Gomezt, Lana Del Reyt és Dua Lipát tartom a legjobbnak, de Katy Perrynek és Lady Gagának is vannak jó számai:)
szept. 3. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Objektíven nézve Lady Gaga érte el a legtöbbet.
szept. 3. 18:52
 5/8 anonim válasza:
70%
Fogós kérdés, mert egyik kutya másik eb
szept. 5. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Katy Perry
szept. 6. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Adele
szept. 9. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
39%

Nos, személyes véleményt kérdezve én azt tudom mondani, hogy számomra talán Dua Lipa a felsoroltak közül valamennyire, meg még úgy ahogy Selena Gomez is, de pont a másik két kedvenc énekesnőm nincs közöttük felsorolva, a kedvenceim Anne-Marie és Sia is nagyon jó énekesnők szerintem. :D De mondjuk a Petra Frey és Anabela Braz Pires nevű énekesnőkről még soha az életemben nem is hallottam egyáltalán sehol sem... nem is értem ilyen kérdéshez miért kell ilyen jóval kevésbé ismert énekeseket is odaírni. Például az a kettő akiket írtam még ők is sokkalta híresebbek náluk, hiszen körülbelül/közel olyan ismertek, mint Olivia Rodrigo, P!nk, Taylor Swift vagy Rihanna s a többi énekesnő, azt mondjuk tényleg nem értem az a kettő nem híres miért kerültek a válasz lehetőségeid közé kérdező. De viszont pedig, ha nem személyes véleményt és ízlést kérdeztél, akkor természetesen Beyoncé az általad felsoroltak közül a legjobb az adatokat figyelembe véve, amennyire sikeres:

[link]

szept. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!