Milyen AI zeneszerkesztő programmal tudok jó zenét szerkeszteni?
Nyilván tudom, hogy az AI csak klisé dallamvilágot hoz létre, engem nem is ez érdekel.
Anyukám kért meg rá, hogy segítsek neki, van szövege, de nem tud zenét szerkeszteni, ezért kért meg.
Google-n elkezdtem utána nézni, de elég kevés szabad vegyértékem van ahhoz, hogy kísérletezzek a különböző alkalmazásokkal, ezért szeretnék itt segítséget kérni olyantól, akinek van tapasztalata benne, mit tudna ajánlani!
Köszönöm! :)
Köszi a választ!
Amúgy azt nem írtam, de nem baj, ha fizetős!
Ezt én is látom, pedig én alapból felpontoztalak, ahogy az első válaszolót is...
Ha vki nem ért egyet ezzel, nyugodtan le is irhatta volna, nem kell itt lepontozgatni!
Most hogy felnéztem ide, engem is meglepett, legutóbb 100% volt, amit én adtam rá.
Nem egy megosztó téma, nem is vélemény, ugyan kinek/kiknek jó ez?
Pedig akkor ezek szerint többen is lepontoztak, ha az én pipám ellenére is 40% az eredmény... Szomorú az ilyen! :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!