Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az új zenémről?

Mi a véleményetek az új zenémről?

aug. 19. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Szar.
aug. 19. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Tucat, semmitmondó, hulladék...elnézést az őszinteségért.
aug. 19. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Szar

Úgy ahogy van.

aug. 19. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy fos, bocsi.
aug. 19. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Ugyanilyen mint a többi ilyesmi rap, semmiben sem különbözik. A dalszöveg az egy szutyok "Skibidi Nagy Feró" milyen szöveg ez? Mintha egy 12 éves agyi szintjén ragadtunk volna, azzok skibidiznek....

Ez a szám minden hogy trash, lehet hogy egy 12 évesnek ez bejön, de ez egy ramaty.

aug. 19. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:

5

Pedig lehet akár egy szóból álló dalszöveggel is jó zeneszámot csinálni.Ha már piáról van szó,akkor például:

https://www.youtube.com/watch?v=4hswHOEQfj8

aug. 20. 05:45
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem rosszat linkeltél, mert ez nem zene.
aug. 20. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

2

Szerintem ez a dal eleve paródia.És pontosan ezt a műfajt;az autotunnal agyon barkácsolt "semmitmondó tucatzenéket" figurázza ki...Így nézve pedig nem is rossz kis görbe tükör ez.

aug. 20. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele, de nem azt fikáztam hogy egy vagy kettő szóból áll a zene mert ha meghallgatod ez nem igaz. Hanem mekkora szr szövege van. A példa amit leírtam például a skibidi Nagy Feró.

A kérdező nem tüntette fel hogy paródia lenne.

aug. 20. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
80%

9

Igaz.A kérdező nem jelezte,hogy paródia lenne.De azért én a legjobbakat feltételezem róla.Ezért úgy gondolom,hogy ez a dal mégiscsak paródia.

aug. 20. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!