Mik az alpvető dolgok, amiket egy koncertre kell (illetve nem lehet) vinni? Bővebben lent.
öhm, ajánlani tudom, hogy vigyél mondjuk... jegyet?
ezzel szemben a vállon tölthető squadrakétát szerintem ne pakold be, mert talán felkelted a szekuritisbácsi kíváncsiságát.
milyen koncert attól függ:)
mert más kell pl Lady Gaga sportarénás koncertjére mint szimfonikus előadásra a Művészetek Palotájában
ha leírod milyen koncert tudok válaszolni:P de a jegy tényleg nem árt:D
ÖVtáska, amibe belepakolsz mindent, JEGY, fényképező/kamera( persze, csak ha bevihetszi), ha valami death metál koncertre mész, akkor a bakancsodat ne hagyd otthon :P
Víz, törlőkendő ( sosem lehet tudni).
Lady Gaga...hát szerintem a kamerát ne kockáztasd, lehet elveszik,inkább mobil,ami jól fényképez:P üveges üdítőt nem lehet bevinni (elveszik a bejáratnál)
szerintem egy kisebb válltáskát vigyél, amibe azért ha pulcsi van rajtad belefér, benne telefon, jegy, vigyél kisdobozos szívószálas gyümölcslét inni, pénztárca...kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!