Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak olyan számok, amiket...

Vannak olyan számok, amiket szó szerint utáltok? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2024. aug. 15. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
A 7-es, matekórán mindig utáltam szorozni vele
2024. aug. 15. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miley Cyrus - Fly On The Wall

A “hanganyag” egész jó, de a klipjét utálom, mindenhol azok a r#hadt paparazzik - nem bírnak leállni.

Zámbó Jimmy - Füstös éjszaka blues

Én nem utálom, közömbös, anyám viszont nem bírja elviselni, a Jimmy-től szokatlanul mély és rekedtes hang miatt.

2024. aug. 15. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Az a szám, amiben arról énekelnek, hogy szemébe sütött a nap.

Hát akkor csukd be a szemed!!!!!!! És nem egyszer mondja el, hanem egymás után nem tudom hányszor. Egy mondatban is idegesít, nemhogy állandóan elismételgetve.

Amúgy ez Ocho Macho "jó nekem" dala.

A másik a petronelumlÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMpa. Idegesít, hogy ennyire elnyújtva énekel a petronelum lámpáról. Meg egyáltalán, a lámpáról énekel.

A harmadik a "tüske ment a lábamba". Idegesít a szöveg.

Negyedik a "zene nélkül mit érek én" dal, annak egy mondata:

"És a leány a fiú nélkül".Soha nem volt párom, nemi irányultságom is eltér. És nem érzem úgy, hogy egy semmit érő valami lennék amiatt, mert se szexet, se párkapcsolatot nem akarok.

Az ötödik valami zongoráról szól, hogy minden cseppje ütné a zongorát. Talán a felsoroltak közül ez a legkevésbé irritáló.

2024. aug. 15. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Az összes nyivákolós debil szar amiben az van hogy szánsájn meg szivárvány és minden szép és jó miközben az élet egy szar
2024. aug. 16. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Van jó sok.

Nyálas érzelgõs karácsonyi giccsparádé pl.

2024. aug. 16. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
61%

Queen - Bohém Rapsódia

Iron Maiden - Run to the hills

RHCP - Hey Ho

Bikini - Ki visz majd haza

Ákos - ilyenek voltunk

Guns n roses - Sweet child

Celine Dion My Heart Will Go on

2024. aug. 16. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!