Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sziget fesztivál boltjából...

Sziget fesztivál boltjából csak a fesztivál vége után lehet rendelni?

Figyelt kérdés

Mintha azt olvastam volna a honlapjukon, de tán nem az idei vagy nem hivatalos információ.

Mi a logikája, ha nem lehet a fesztivál ideje alatt venni semmit a webshopjukból?

aug. 11. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert elsősorban arra van, hogy menj oda és vedd meg helyben. Ami marad, azt lehet megrendelni utána.
aug. 11. 19:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam, és még egyet is értek vele, hogy első a személyes kiszolgálás.

Ugyanakkor mivel nem mindenkinek van lehetősége fizikailag is résztvenni a fesztiválon és amúgy is annyira kereskedelmi központú lett a Sziget, mégsem logikus, hogy miért zárják el magukat attól, hogy a fesztivál ideje alatt is bárki pont úgy tudjon online vásárolni, mintha ott lenne élőben, legalább azok, akik voltak, de mondjuk nem sikerült megvenni valami ereklyét, mint az én esetemben is, szóval ez a saját kereskedelmi forgalmuk leszűkítése is, ebből a szempontból pedig logikátlan. Ráadásul legalább a kínálatot meg lehetne legalább nézni a fesztivál alatt...

Mindegy, ma véget ér, úgyhogy nem sokára pótolhatom a hiányom, de akkor is hülyeségnek tartom ezt, hogy a fesztivál ideje alatt én a koncertekkel, evéssel, ivással, barátokkal voltam elfoglalva, nem a bolttal...

aug. 12. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!