Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az alábbi zenét egy 10-es...

Az alábbi zenét egy 10-es skálán hanyasra értékelnéd?

Figyelt kérdés

[link]

A 10 a legjobb, az 1 a legrosszabb

aug. 10. 12:11
A kérdező szavazást indított:
10/1
10/2
10/3
10/4
10/5
10/6
10/7
10/8
10/9
10/10
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
végig se kellett hallgatni hogy 10/1et nyomjak. Azt pedig szerintem nem kell részletezni hogy miért.. Aki ezt hallgatja az is egyszinvonalon van ezzel a trashgyárossal.
aug. 10. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Még ha erre a számára mondtad volna, hogy trash, akkor értenélek:

[link]

De amit linkeltem, szerintem nem olyan rossz, hallgatható.

aug. 10. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én stílusom, de tényleg hallottam már ennél rosszabbakat is.
aug. 10. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Ez olyasmi mint Azhadaria szövegelése.Csak női hangon előadva.
aug. 10. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hát, ez a kérdés tényleg olyan, hogy mindenkinek másmilyen a zenei ízlése, nem kell senkit sem elítélni a zene miatt amilyeneket hallgat, akkor is, ha keveseknek tetszik egy adott zenei előadó, zenei műfaj, és a legtöbbeknek nem tetszik, de minden egyes ember szeret olyan zenéket a világon amiket biztosan van olyan ember akinek az nem tetszik és mások számára hallgathatatlan akkor is, ha sokak szerint nem, egyszerűen mindenkinek megvan a maga zenei ízlése, és hát én 10/2-t nyomtam, mert nem a világ legrettenetesebb zenéje, nagyon nem szeretem az ilyen zenei műfajú számokat, az igazi "trash zene" meg a "trash metál" :P én azt sem szeretem, egyszerűen, ha pont olyan személyek fogják megtalálni ezt a kérdést akik nagyon ki nem állják az olyasféle zenét vagy akár magukat a személyeket, akkor nincs mit csodálkozni, hogy csak a 10/1-re fog nyomni majdnemhogy mindenki..., de azért igen, közvélemény kutatás és ebből látszik, hogy mennyieknek tetszik vagy nem tetszik :D és az a második link amit küldtél kérdező, na igen, egyetértek, az a szám rosszabb annál, mint amit a kérdésben küldtél😭
aug. 10. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Legalabb elismeri hogy nem a minosegre megy.

Ezert 2/10

aug. 10. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Tipikusan amikor valaki azt hiszi alkotott valami jót, és mégis borzasztó lesz a végeredmény

A szótagszámért és az összhangzattanért jár pár pont, de nem túl sok

aug. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!