Szerintem (!) jókor voltak jó helyen; mindig van egy fiúbanda/fiúcsapat, akikért tinik milliói rajonganak. A One Direction '16-ig volt aktív, szóval ez a "pozíció" megüresedett.
Hűséges és hangos rajongóik vannak, akik a "Blood, Sweat & Tears" sikerét tovább vitték. A marketing csapatuk is ügyesen reagált a hírnévre, és nyomatták a fiúkat, akiknek azért szintén volt ebben az egészben szerepük (az akkori zenéjük minősége pl.).
(ez a válasz ne a fiúk ellen szól, mielőtt félreértés lenne)
Nyilván rendkívül tehetségesek, sokat dolgoztak, de ez más bandákról is elmondható. Szerintem a szerencse nagyon nagy tényező a sztorijukban. +kb. 2018-tól az egyre mérhetetlenebb ismertségük kialakított egy körforgást, egyre több és több embert vonzottak be, hiszen mindenhol ott voltak. A social média minden platformján szembejöttek az emberrel, függetlenül a felhasználó személyes algoritmusától. Én pl. miket néztem kiskoromban? Sis vs. Bro-t meg origami videókat, mégis feldobta nekem a youtube a daechwita-t. Ja, és a banda témája. Nagyrészt a komfortálás, az elveszett emberek megnyugtatása, látszólag fénynek tűnik a bts egy depressziós életében. Tanácsot adnak, viccelődnek azzal, hogy csak az armykba szerelmesek, minket akarnak feleségül venni, stb. Ez a stratégia könnyen manipulálja az agyat, főleg egy lelki betegét. Szinte garantált a megszállotság. Ezt a mintát követi a legtöbb banda mostanában.
Ui: 2021 óta eléggé más irányba mentek el, mint banda. Azóta szerintem egy kicsit megcsappant a hallgatottságuk. A kpop rajongók nem kíváncsiak az elnyugatiasodott dalokra, főleg az olyan koncepciók után mint pl. a black swan. Mélyebbnél mélyebb témákat dolgoztak fel az évek során, aztán egyszercsak ptd, butter, stb. Elég nagy glow down, ha engem kérdezel. Igen, a karrierjük elején is volt egy rakás komolytalan daluk, de valahogy azok minőségibbnek tűnnek számomra hangzás tekintetében. A rap line szóló albumait viszont imádom azóta is. Fantasztikusak szerintem.
De amúgy SEMMIT nem tudok, csak elyappeltem a véleményem😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!