Milyen zenéket halgassak?
Ezeket a zenekarokat szeretem: System of a Down, Slipknot, Faith no more, Judas Priest, Gojira.
Ezekhez hasonló zenéket mondjatok! Köszi
System of a Down, Slipknot: Ehhez a vonalhoz mehet a Lacuna Coil, Infected Rain, Jinjer. Meg igazából minden, ami modern alternative metal, mert tőlük eredeztethető ez a vonal.(csak nyilván zeneileg már komplexebb manapság)
Judas Priest: Európai bandákat írtak bőséggel, jöhet USA Power Metal is: Fates Warning, Queensryche, Iced Earth, Kamelot Metal Church.
+ Evergrey az EU-ból.
Gojira, értelemszerűen modern prog metal, tech death: Mastodon, Ne Obliviscaris, Anubis Gates, Dark Horse White Horse, Haken, Madder Mortem, Opeth, Persefone, Obscure, Decapitated, Dying Fetus, Borknagar, Dream Theater, Nevermore, Leprous.
De amúgy az Opeth életművét feltétlen ajánlom, ott biztos lelsz izgalmasabb zenékre.
Meg a melodic death metal bandáknál is(Insomnium, Before the Dawn, Barren Earth, Amorphis, Disillusion stb.).
Ha már ennyi Thrash, meg Groove metal előadó van a Slayer-t szinte muszáj megemlíteni. Toxik, Voivod, Vektor, Destruction, Tankard, Machine Head, Holy Moses, Nuclear Assault, Nervosa, Testament, Watchtower, Razor, Sacred Reich, Megadeth.
Vektort mindenképpen, ők egyszerűen zseniálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!