Én multis vagyok. Leginkább azért, mert nem volt pénzem egy elég jó pedálboard-ra, de az is erősen a multi felé sodort, hogy össze lehet vele állítani ilyen "lehetetlen" láncokat is, az ezek közötti gyors váltogatásról meg nem is beszélve.
aug. 9. 00:50
2/9 anonim válasza:
A plugin "ingyen" van.
A multiban persze több a beállítási lehetőség, csak az olcsók elég zajosak. Lehet hogy néhány minőségibb pedállal jobban jársz.
Két kedvenc márkám amúgy régebben az EHX és a Boss volt, ezek gyártanak multit is, ha esetleg mégis amellett döntenél.
aug. 9. 10:42
3/9 A kérdező kommentje:
Én pedálos vagyok. Csak érdekel a többi gitáros mit használ és miért.
aug. 9. 13:50
4/9 anonim válasza:
Pedalboard. Nem mintha a multi nem volna sokkal praktikusabb, de a pedalboard a soha véget nem érő kísérletezés útja, ami már önmagában szórakoztató. Másrészt sokkal finomabb alakításokat tesz lehetővé. Overdrive stacking, meg ilyenekre gondolok. Most pl. a kedvenc torzításom egy fuzz face + DOD Boneshaker. Nem hiszem, hogy egy multiból ki tudnám tekerni.
aug. 9. 22:32
5/9 vmg válasza:
Én is pedálpárti vagyok, de volt multim is a kísérletezgetős időszakomban. :-)
Mostanában azonban már csak 2-3 pedált, plusz az erősítő torzítóit.
aug. 13. 09:29
6/9 A kérdező kommentje:
#5 mit használsz boosternek?
aug. 13. 17:54
7/9 vmg válasza:
EHX LPB-1
aug. 14. 08:50
8/9 anonim válasza:
"Másrészt sokkal finomabb alakításokat tesz lehetővé. Overdrive stacking, meg ilyenekre gondolok. Most pl. a kedvenc torzításom egy fuzz face + DOD Boneshaker. Nem hiszem, hogy egy multiból ki tudnám tekerni."
Nekem egy Line6 Helix-em van, 44 torzító modell van benne, amiből akárhányat rakhatok sorba, akármilyen sorrendben, egyből akár több darabot is, de akár párhuzamosan is. Nem sok gitárost láttam még 44 torzítópedállal a boardján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!