Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem működik nálam a...

Miért nem működik nálam a Shazam.com?

Figyelt kérdés

Utóbbi 2-3 hétben, semmilyen zenét nem talál meg nekem a Shazam.com. Még a világszinten ismert számokat sem.

Be van mellettem kapcsolva a rádió, elég hangosan megy, és nincs semmi más zavaró zaj a szobámban, mégis akárhányszor keresek egy számot, ami épp megy, mindre azt írja ki,, hogy expanding search -> last try -> couldn't quite catch that, meg alatta, hogy növeljem a hangot, vagy csökkentsem a háttérzajokat. Pedig semmi extra nincs, csak a rádió szól, semmi egyéb zavaró zaj nincs, a laptop hűtője se olyan vészes, a rádiót pedig szerintem még hangosabban hallgatom az átlagnál. Mégis azt írja ki, hogy emeljek a hangon.

Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a hiba? Korábban működött rendesen, ugyanilyen körülményekkel.

aug. 5. 12:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg frissíteni az alkalmazást
aug. 6. 06:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!