Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet kikapcsolni...

Hogyan lehet kikapcsolni telefonon az automatikus lejátszást ha csatlakozok bluetooth-on a hifihez?

Figyelt kérdés
Adott egy bluetooth-os hifi, amihez telefonnal szoktam csatlakozni és spotify-on zenét hallgatni. Van hogy hetekig nem hallgatok semmit, aztán ha bekapcsolom a hifit és csatlakozok hozzá, azonnal automatikusan folytatja a zenét amit legutóbb hallgattam (hetekkel azelőtt), pedig a spoti sincs megnyitva a telefonon. Spotin belül már átnéztem mindent, kikapcsoltam az automatikus lejátszás minden létező funkcióját és de nem lett jobb. A telefon (android) beállításaiban sem találtam semmit. Hol lehet kikapcsolni ezt a rohadt idegesítő funkciót?
aug. 4. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Tipp:

Settings --> Apps --> Spotify --> Power Usage Details.

Korlátozod a Spotify-t.

aug. 4. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!