Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan adjam ki a countty...

Hogyan adjam ki a countty stílusu zenei albumomat?

Figyelt kérdés
Van olyan ember aki itt akár a rajongóm lehetnek vagy itt tényleg mindenki gyűlöli ezt a zenei irányzatot
aug. 3. 11:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Akár stúdió
aug. 3. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha country-ra gondoltál, ugyanis a kérdésben gondolom elírtad, akkor én szeretem a country-t.
aug. 3. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a countryt, de ma már az albumkiadás a legnagyobb sztárok kivételével mindenkinek veszteséges. Bevételt csak a koncertekből lehet szerezni, de ahhoz is általánosan ismert és befutott zenésznek kell lenned, hogy meg tudj belőle élni, ez pedig countryzenészként (meg úgy általában ha hallgatható zenét csinálsz) Magyarországon lehetetlen. Szóval arról ne legyenek illúzióid, hogy ezt főállásban fogod csinálni, de ha hobbiként is szeretnéd, akkor felteheted a zenéidet youtube-ra vagy bandcampre.
aug. 3. 13:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg csak 16 vagyok és azt terveztem hogy utána átmennek popba
aug. 3. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva több értelme lenne. Poppal akár be is futhatsz, ha ismered a megfelelő embereket (a tehetség és a zene minősége nem számít). Ha utána váltanál countryra, már lenne egy közönséged, akiknek egy része tovább hallgatna téged.
aug. 4. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nem is olyan rossz ötlet
aug. 4. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Taylor Swift country énekesnő volt, utána átment popba, utána viszont befutása után szabadon kísérletezhetett. Inkább az a jó irány, ha valami populárisat készítesz és ha van ismeretség mehet a kísérletezés.
aug. 4. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki gyűlöli. Ha sima country, az nem mozgat meg, de ha dark country, én szeretni fogom. Hajrá!
aug. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!