Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem fura dolog Enya-val, mint...

Nem fura dolog Enya-val, mint emberrel szimpatizálni?

Figyelt kérdés

Sajnos a zenéje nem jön be semennyire. Van ugyan benne valami sejtelmes, kissé elvont, aminek a hangulata kicsit nekem is bejön, bár ez az Orinoco flow feeling nagyon elcsépelt már.

Érdekes, hogy nekem Enya, mint ember, valamiért nagyon szimpatikus, nagyon nagy tiszteletet és rokonszenvet ébreszt bennem. És nem szexuálisan, hogy férfiként a NŐ-t nézve, hanem emberként valamiért nagyon megfog a személye. Mindezt úgy, hogy különösebben tényleg nem szeretem a zenéjét. Nem utálom, de sosem teszek fel magamtól, hallgatni. Ha rádióban megy, el nem kapcsolok, de nem keresek rá magamtól. De mondom, valamiért az arca, a kisugárzása olyan méltóságteljes és rendkívül rokonszenves.

júl. 31. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura
júl. 31. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
nem fura, de téged amúgy sem érdekel, hogy ki mit gondol enya-ról, te csak ki akartad írni magadból a saját véleményed.
aug. 1. 01:04
 3/3 Mansour ***** válasza:
100%
Én szeretem a zenéjét is, bár elég ritkán hallgatom, hangulat kell hozzá. De semmi meglepő nincs abban, hogy rokonszenvesnek találod, tényleg nagyon kellemes személyiség.
aug. 1. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!