László Evelin a Dal nyertese Fankadeli szektájának a
tagja?
Figyelt kérdés
Én is figyelemmel kísértem fankadeli szektabotrányát ami a mai napig szivárog a redditen. Közben meg észrevettem, hogy a legújabb Bájoló klipjében https://www.youtube.com/watch?v=HkOU4T3-qnQ a László Evelin énekel. Rákerestem a dologra és több képen is ott szerepel az elvonulásain.
Szerintetek? Vagy tud erről valaki valamit részletesebben?
Gondolom annyira mint Tóth Gabi. Vele is van közös Dala, vagy Buraival. Nem kell mindenkit mindenfélével megvádolni. Egy fiatal lányt szerintem ne kezdjünk el már a pályája elején belekeverni mindenféle botrányba, főleg ha nem is ad rá okot.
júl. 29. 10:21
2/8 anonim válasza:
Kedves 1-es: Alapesetben teljesen igazad lenne, de itt más a helyzet.
Én egy-másfél évvel a botrány előtt léptem ki "távolodtam el" ahogy ők mondanák az egészből.
Szóval innen tudom, hogy Evelin akkor még bőven a tagja volt, sőt a fankadeli zenekarának az énekese is. Arról nem is beszélve, hogy a férjét ott ismerte meg. Hogy most tagja-e azt nem tudom biztosra. Az viszont biztos,hogy akkor még az volt.
júl. 29. 19:03
3/8 A kérdező kommentje:
Jól sejtettem ezek szerint. De jöhet még infó.
júl. 30. 15:07
4/8 anonim válasza:
Evelin egy rendkívül tehetséges fiatal lány, aki megnyert egy versenyt a tehetségének és dalának köszönhetően.
Mivel érdemelte ki, hogy bántani akarod? Mert más értelmes indok nem lehet erre a kérdésre a puszta rossz indulaton kívül.
aug. 6. 21:21
5/8 anonim válasza:
Én sem értem, miért kéne bántani az előadót. Úgy vélem, okot sem adott rá.
Előtte áll egy szép ívű karrier.. nem hiszem, hogy ezt tönkre kéne tenni mert járkál valahova:) gondolom a kedves kérdező unatkozik otthon, hogy ilyenekkel foglalkozik..
aug. 7. 09:39
6/8 anonim válasza:
Igen. Teljes mértékben a szekta tagja. Fanka segített neki az elinduláshoz. Ez azért jó, mert pár év múlva hisztizhet majd, hogy "bezzeg segítettem neki elindítani a pályáját, most meg nem áll velem szóba." Fankáról tudni kell, hogy a komplett magyar zeneipart ő indította el és azóta mindegyikkel megromlott a viszonya. Csak példák: Halott Pénz, Punnany, Sub Bass Monster, Szabó Balázs. Állítása szerint mind neki köszönheti, hogy sikeres lett.
aug. 21. 13:05
7/8 anonim válasza:
Szóval fanka (direkt írtam kisbetűvel) szerint egy SBM neki köszönheti, hogy sikeres lett? Hehe, ez vicces :D Szerintem meg fanka még sehol sem volt, amikor SBM már rappelt. És akkor hogy az öreg Borsodi Funk-tól idézzek: "fankadeli feri zárja rád a koporsófedelet egy jamaikai rasztafári". Csak Funk és csak a Borsod! Vagy Siskától is tudok idézni: "Az én szememben ferike olcsó k*rva az anyád!!"
aug. 25. 22:36
8/8 anonim válasza:
Huuu ezaz 7es! Kisbetűvel írtad Fanka nevét, de menő vagy! Ilyenkor amúgy ilyeneket vársz? Csak mert ha még oda is írod, hogy direkt írtad így, elég szánalmas.🥲
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!