Az lehetséges hogy egy kiadott számot és klipet(eurythmics-sweet dreams) teljesen bevonnak és emiatt soha többé nem lehet már megtalálni?
Több év kihagyás után meg akartam keresni egy remix verzióját egy dalnak, aminek volt klipje is
Inkább egy új számot csináltak belőle, egy másik énekesnő énekelt benne, őszi utcai képre emlékszem meg valamilyen lépcsőházra…
Megnyitottam vagy 30 remix verzióját, egyik sem az volt amit keresek…
Az lehetséges hogy kivonnak egy dalt a forgalomból ilyen formán?
Hogy lehet így megtalálni?
Nagyon szomorú vagyok
Nem lehet, hogy nem remix, hanem remastered veziót keresel?
Azt hiszem, a vonatos az eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=NNJeKXr1I2w
ez pedig a remastered vezió: https://www.youtube.com/watch?v=6KR52lEWLEM
Nem sajnos abszolút nem
Ez egy pár éves klip volt teljesen újragondolták a számot
Régen azonnal megtaláltam, most sehol semmi nyoma
Remix: Érdemi munkával nem jár, csak a hangmérnökök szórakozása a hangsávok állítgatásával.
Amire te gondolsz az inkább covernek hangzik, mikor egy zenekar az eredeti számot újra felveszi. Amíg valakinek szerzői joga van és abból bevétele származhat addig nem szokás "eltüntetni" - ami gyakoribb, hogy nem eredeti szerzeménynek ismerik fel az algoritmusok (vagy ténylegesen lopás) és így törlik.
Itt egyébként megtalálod az összes Sweet Dreams covert de nem ártana konkretizálni, hogy legalább melyik évtizedben keletkezhetett a te verziód:
Biztos hogy nem cover volt, ha már nagyon meg akarjuk nevezni akkor talán remastered verzió
De forgattak hozza egy inkább visual-nak nevezhető klipet is és egy másik énekesnő énekelt benne.
Biztos hogy nem régebbi 2018-nál
Nagyjából akkor találhattam
De megnyitottam vagy 40 videót YouTube-on, egyik sem volt az, a klip pedig eltűnt
Sajnos csak ott hallhattam anno, a telomon nincs meg szóval máshol nem tudom megtalálni
Na hat nem tudom mi történt az agyammal de ahogy megnyitottam a linket először beugrott hogy “nika” aztán abból totál spontán eszembe jutott hogy lika morgan…..
Nem értem ezt, tegnap egy órát szenvedtem vele most 2 perc alatt visszaemlékeztem a link megnyitása után….
De köszi ezt az oldalt, nem tudtam hogy van ilyen ahol így csokorba veszik az összes verziót…
Nem értem ezt miért nem adta ki tegnap a kereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!