Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet megtanulni énekelni?

Hogy lehet megtanulni énekelni?

Figyelt kérdés
Valami házi módszert,bármi érdekel csak tanár ne legyen.Ja meg az ilyenek,hogy "sósvizes" öblögetés mire jók és hogyan kell?
2010. okt. 31. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha tanárt feltétlen nem akarsz akkor naponta énekelj, skálázz próbáld eltalálni a hangot vedd fel a hangod és nézd meg 2-3 hónap után fejlődött e már de egy tanár jobban megtudna rá tanítani szal sztem jelentekezz be énektanfolyamra vagy Musicalre vannak olyan lehetőseg ahol nem kell feltétlen fizetni h megtanítsanak.
2010. nov. 1. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az öblögetés az akkor segít ha rekedt a hang, vagy ha gyulladt a torok. Am azt hallottam h az énekesek a lágyabb hang miatt nyers toját turmixolnak össze és azt isszák meg.

Szerintem Te ne ilyesmikkel próbálkozz, hanem az ének tudásod fejleszd.

Jó módszerek amiket az első válaszoló írt!

Plusz talán még annyit tudok javasolni, hogy javítsd a hangképzésed gyakorlatokkal, beénekléssel, és a hallásod is azzal hogy visszahallgatod a felvételeid. Ha hallod hogy hamis voltál, vagy egy hang nem szépen jött ki akkor már jó úton jársz! :)

Tanulj kottát olvasni, énekelj népdalokat. Esetleg egy hangszer tenulása is segíti a hallást és a zenei gondolkodást.

Sok sikert!

2010. nov. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!