Hol van Katica Katy Perry Fireworks c klipjében?
áá az tuti nem ő
katica valahol a végén táncol a többiekkel
Az ilyeneket úgy bírom. Összegyűlik a "kiccsalád", mindenki nézi a TV-t, számolnak vissza, feszült figyelemmel, éééés:
"OTT, OTT, OTT, a 32 sorban balról az 54.! Láttátok? Nem? Na még egyszer!! OTT! Ezaaaz, ott vagyok, jeee"
És pezsgőt bont, koccint, gratulál... -.-" szánalmas
Hali, én tudom, hol van Katica a klippben. Legalább látszik annyira, mint a többi magyar. Igazság szerint 250en voltunk, különböző országokból, és abból öszvissz 30 magyar... Kb akit 2mp-ig lehet látni a klipben folyamatos lassítás nélkül az Cintya Dictator. Kb ennyi. Persze mi is fel vagyunk kicsit emiatt háborodva hogy héhahó... de aláírattak egy papírt hogy semmi reklamáció, valamit az alatt a 3 napos forgatás alatt rendesen ki volt nyalva a seggünk, és Katy Perryvel is fényképezkedett egykét magyar, köztük Katica is. Valamint neki még azért is kevesebb esélye volt arra, hogy látszódjon, mert csak a nagy futkározós, meg csillag alakzatos résznél vehetett részt, mert 21 alatt volt. A partyzós és a medencés jelenetnél a 20 éven felüliek mehettek, mert ugyebár az USAban ez a korhatár.
Csak gondoltam segítek tisztázni a dolgot, elvégre 2vel Katica mellett ugrabugráltam hajnali 3kor én is a felvételeken... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!