Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol van Katica Katy Perry...

Hol van Katica Katy Perry Fireworks c klipjében?

Figyelt kérdés
annyiszor láttam a reklámot hogy kívülről tudom,de a klipben sehol sem találom Katicát.azt hittem legalább normálisan látszani fog.Vagy lehet h én nem látom, lécci segítsetek!:D
2010. okt. 31. 20:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
énsem tom h ő e az. bár lehetséges:D
2010. nov. 5. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:

áá az tuti nem ő

katica valahol a végén táncol a többiekkel

2010. nov. 7. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
NEM LÁTOD? Ő a 45-ös számú táncoló emberke a tömegben klip vége felé.
2010. nov. 12. 21:36
 14/19 A kérdező kommentje:
igazán szégyenlem h eddig nem vettem észre..:D
2010. nov. 17. 19:35
 15/19 anonim válasza:
állítólag amikor a rákos kisfiú tévét néz a tévében katica táncol.meg amikor szalad a tömeg egy félpillanat erejéig látni.de nincs különösebb szerepe, csak táncol a tömegben ennyi.pedig mekkora volt a felhajtás körülötte...
2010. dec. 20. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket úgy bírom. Összegyűlik a "kiccsalád", mindenki nézi a TV-t, számolnak vissza, feszült figyelemmel, éééés:

"OTT, OTT, OTT, a 32 sorban balról az 54.! Láttátok? Nem? Na még egyszer!! OTT! Ezaaaz, ott vagyok, jeee"

És pezsgőt bont, koccint, gratulál... -.-" szánalmas

2010. dec. 24. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ez akkora relytély marad mint Colombo felesége :)
2010. dec. 29. 10:49
 18/19 muzli13 válasza:

Hali, én tudom, hol van Katica a klippben. Legalább látszik annyira, mint a többi magyar. Igazság szerint 250en voltunk, különböző országokból, és abból öszvissz 30 magyar... Kb akit 2mp-ig lehet látni a klipben folyamatos lassítás nélkül az Cintya Dictator. Kb ennyi. Persze mi is fel vagyunk kicsit emiatt háborodva hogy héhahó... de aláírattak egy papírt hogy semmi reklamáció, valamit az alatt a 3 napos forgatás alatt rendesen ki volt nyalva a seggünk, és Katy Perryvel is fényképezkedett egykét magyar, köztük Katica is. Valamint neki még azért is kevesebb esélye volt arra, hogy látszódjon, mert csak a nagy futkározós, meg csillag alakzatos résznél vehetett részt, mert 21 alatt volt. A partyzós és a medencés jelenetnél a 20 éven felüliek mehettek, mert ugyebár az USAban ez a korhatár.

Csak gondoltam segítek tisztázni a dolgot, elvégre 2vel Katica mellett ugrabugráltam hajnali 3kor én is a felvételeken... :)

2011. febr. 17. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:
az usa-ba 21 a korhátár gondoltam szolok
2011. febr. 17. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!