Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A déli, nem európai popzenék...

A déli, nem európai popzenék miért ilyen régiesek?

Figyelt kérdés
[link]

2024. júl. 9. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
2024. júl. 9. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs igény normális hangzást csinálni, csak ez a gyerekszinti prüttyögés. Énekelni mernek, de nagyon ritkán tudnak.

Nekem az a gyanúm, hogy kevésbé hajlamosak egy dologgal sokáig foglalkozni, precízen kimunkálni azt és elmélyedni benne. Emiatt semmi se lesz igazán "jó".

Amit az első válaszoló küldött, az pedig egy nyugati zenéket másoló tucat autotune-os szar. Arra tényleg nem lehet jobbat mondani.

2024. júl. 12. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az indiaiaknak pl. volt jó népzenéjük ami évszázadokon át fejlődött. Aztán bejött náluk is a technológia, és mindenki zenélni kezdett akinek köze nem volt hozzá. Így a régi zene a sznobok és műkedvelők szórakozása lett, az új zene pedig az előbb említett hozzáállás miatt sose lett jó. A régibe bele lett téve az idő, az újba semmi. Őket a kevés pénz miatt nem találták meg a kiadók és nyugati zeneszerzők, az ország pedig mindig elég zárt volt ahhoz, hogy ne a nyugati zene érdekelje őket.

Előző voltam.

2024. júl. 12. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Amit linkeltem, akkor az sem kivétel?
2024. júl. 12. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!